Илич преди двубоя със "Сейнт Патрикс": ЦСКА ще играе агресивно, няма да е лесно

Старши треньорът заяви, че играят срещу борбен отбор и трябва да бъдат внимателни

03.08.2022 | 13:11 Редактор: Теодора Патронова

ЦСКА ще играе агресивно от първата минута с мисъл за добър турнирен резултат в първия мач срещу ирландския "Сейнт Патрикс" в третия предварителен кръг в Лигата на конференциите. Това заяви старши треньорът на "червените" Саша Илич на брифинг. Двубоят е утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

"Целта е да продължим в следващия кръг, но няма да бъде лесно. Играем срещу борбен отбор, турнирен, който умее да постига нужния му резултат и трябва да бъдем внимателни. Играем пред нашата публика, трябва да бъдем агресивни от първата минута и ще опитаме да наложим нашата воля. Независимо какъв резултат постигнем, има реванш след една седмица и тогава ще се реши кой ще продължи напред. Играем добре в последните мачове, все още има много неща, които да коригираме в нашата игра", каза Илич.

Той разкри, новото попълнение Джонатан Линдсет, който се присъедини към отбора в понеделник, е в групата за мача и може да дебютира срещу ирландците. От контузии се оплакват Иван Турицов и Калоян Кръстев. 

Сърбинът се надява присъствието на Христо Стоичков на трибуните за утрешния мач да даде допълнителна мотивация на ЦСКА.

Относно отложения мач с "Ботев" (Пловдив) този уикенд, сърбинът уточни: "Натрупа се серия от мачове и ни е необходима една седмица с един двубой, затова решихме да отложим мача с Ботев, за да починем и да бъдем свежи за реванша със Сейнт Патрикс."

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК