Илич: Очаквам по-добра реакция от футболистите, доволен съм от енергията, която показват

"Направихме много технически грешки, което ни кара да губим много енергия", каза той

27.07.2022 | 11:55 Редактор: Ваня Кузманова

"Очаквам от моите футболисти много по-добра реакция, отколкото това, което показаха в Македония. Със сигурност един ранен гол ще ни помогне много в мача, но да не забравяме, че това е мач от елиминационна фаза, ще имаме и други възможности, но ранен гол доста би ни улеснил мача", каза треньорът на ЦСКА Саша Илич преди реванша с Македония ГП от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. 

"Червените" ще търсят победа на стадион "Българска армия" в четвъртък, след като първият мач в Скопие завърши при нулево равенство. 

"Трябва винаги да имаме предвид, че в европейските клубни турнири няма изразен фаворит. Играем срещу отбор, който има своите качества, но все пак играем на нашия стадион, пред нашите фенове и се надявам, че ще постигнем добър резултат, който да ни класира напред. Ние имаме нужда от по-голяма поддръжка от феновете, защото тяхната подкрепа дава повече енергия на футболистите, за да играят по-добре. Трябва с играта, която показваме, да върнем феновете по трибуните. ЦСКА винаги зависи от своите фенове", коментира Илич.

"Доволен съм от желанието и енергията, които показват футболистите. За останалите технически въпроси съм изключително недоволен, защото направихме много технически грешки, прости отигравания, което ни кара да губим много енергия, за да си върнем топката. Основният ни проблем в мача с "Черно море" беше много елементарно загубени топки, които футболисти с качества като нашите не би трябвало да губят. Във футбола най-трудно е да се играе просто. Ако играеш просто, значи играеш добре. Ще продължавам да изисквам да играем максимално опростено", каза още наставникът на "армейците".

Реваншът между ЦСКА и "Македония" ГП ще се играе в четвъртък от 20:00 ч.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК