Неймар: Искам да остана в ПСЖ, няма нужда да се доказвам на никого

"Просто искам да играя своя футбол и да съм щастлив", заяви той

23.07.2022 | 21:30 Редактор: Искра Ангелова
Неймар: Искам да остана в ПСЖ, няма нужда да се доказвам на никого

Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар обяви, че иска да продължи да играе за клуба и през следващия сезон, въпреки че по-рано този месец се появиха слухове, че ръководството на парижани иска да се раздели с бразилския национал, тъй като не е доволно от неговото представяне и поведението му в тренировките.

30-годишният Неймар все още не може да оправдае рекордната сума, похарчена от ПСЖ за него преди пет години - 222 милиона евро, но иска да продължи да играе рамо до рамо с Лионел Меси и Килиан Мбапе.

"Искам да остана в клуба. Досега от клуба не са ми казали нищо, така че не знам какви са техните планове за мен. Нямам нужда да се доказвам на никого. Просто искам да играя своя футбол и да съм щастлив, докато го правя", коментира Неймар след контролата на ПСЖ с Урава Редс в Сайтама, Япония, завърши с успех с 3:0 за парижани.

Новият треньор на тима Кристоф Галтие призна, че също не знае какво е бъдещето на бразилеца: "Той работи добре по време на подготовката, изглежда щастлив и в много добра физическа форма. Ще видим какво ще се случи преди затварянето на трансферния прозорец, не знам."

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК