Въпросителни около стартовия състав и адска жега за ЦСКА в Скопие

Калоян Кръстев и Християн Петров вероятно няма да стартират за "армейците"

21.07.2022 | 10:23 Редактор: Тодор Петров
Въпросителни около стартовия състав и адска жега за ЦСКА в Скопие

Треньорът на ЦСКА Саша Илич най-вероятно ще направи две промени в стартовата единайсеторка на тима за днешното гостуване на "Македония" ГП от Лигата на конференциите. В сравнение с двубоя срещу Локо София (1:1) на терена от първата минута едва ли ще видим Калоян Кръстев и Християн Петров.

Илич може би ще го остави на пейката, а колебанията са кой да стартира от първата минута – Браян Морено или Дюкенс Назон. Дали това ще е колумбиецът, или хаитянинът, ще стане ясно в последния момент, пише "Тема спорт".

Добрата новина за червените е, че пред завръщане в игра е нидерландският централен защитник Мено Кох, който вече е напълно възстановен от контузията си. Очаква се той да замени младока Християн Петров и да си партнира в сърцето на отбраната със сънародника си Матей. Защитното каре пред Густаво Бусато ще се допълни с Де Нойер и Турицов.

Междувременно стана ясно, че кошмарна жега ще тормози футболистите на двата отбора по време на мача днес. Метеорологичната прогноза за Скопие сочи, че в началото на двубоя термометрите ще показват 35 градуса по Целзий.

Очаква се на трибуните да има малко под 1000 зрители, като феновете на ЦСКА ще бъдат около 60.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК