Треньорът на ПАОК: "Левски" е труден за побеждаване, но съм уверен в своя отбор

Разван Луческу е на мнение, че при "сините" няма тежест от задължителното класиране в следващия етап на турнира

20.07.2022 | 16:53 Редактор: Теодора Патронова
Треньорът на ПАОК:

Треньорът на ПАОК Разван Луческу говори на пресконференцията преди утрешното гостуване на "Левски" в мач от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Той е на мнение, че при "сините" няма тежест от задължителното класиране в следващия етап на турнира. Румънският специалист отличи офанзивните футболисти на столичани и добави, че противникът е труден за побеждаване отбор.

"Трябва да адаптираме новите. Това е период, който не харесвам. Трябва да ги адаптираме ден за ден, трябва да видим нивото им на подготовка и тогава ще вземем решение. Бисесвар няма да е с нас, а Халед Нари е в списъка. Физически е добре. Брендън Томас е с нас от седмица, той дойде директно от ваканция. Нивото му на подготовка не е добро, но напредва бързо. Той е картотекиран. Лефтерис Лирацис няма да е с нас утре, но за реванша ще е готов”, започна Луческу.

"Разтревожен съм толкова, колкото трябва да бъде треньор преди официален мач. Не мога да кажа какво ще е бъдещето ни или как ще се развие мачът утре, защото не знам. Доволен съм от това, което видях по време на подготовката и контролите в Нидерландия, както и това, което показваме на тренировките тук. Изглеждаме добре, което е отлично. Това ми дава поводи за оптимизъм. Ще играем мач за мач и ще растем като отбор, защото сме в началото", каза още той, цитиран от "Тема Спорт".

"Очаквам труден мач срещу "Левски". Нито един мач не е лесен в днешно време. "Левски" е труден отбор за побеждаване, стилът им е такъв. Това е отбор, които играе много с топката, бори се за всяка втора топка. Разполага с много бързи и добри футболисти в атака. Смятам, че в "Левски" липсва тежест от задължително класиране напред. За тях ще е мотивиращо да срещнат отбор, играл на четвъртфинал в турнира през миналия сезон. За всеки футболист на "Левски" това ще е възможност да се докаже. Ние анализирахме съперника си. Аз обаче съм уверен в моя отбор, от това, което видях в контролите и тренировките. Ние знаем какво искаме", подчерта Луческу.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК