Скандали и драма в продължението при 1:1 между "Пирин" и ЦСКА 1948

Гостите изравниха от дузпа в 96-ата минута на мача

18.07.2022 | 07:23 Редактор: Тодор Петров

Дузпа, реализирана от Ивайло Чочев в шестата минута на добавеното време, донесе точка за ЦСКА 1948 при гостуването на "Пирин" в Благоевград.

Двата отбора завършиха 1:1 в мача помежду си от втория кръг на футболната Първа лига. Домакините откриха за 1:0 още в 5-ата минута чрез Преслав Йорданов. 

ЦСКА 1948 събра 4 точки след първите си два мача за сезона, а "Пирин" спечели първа точка след загубата от "Локомотив" (Пловдив) на старта.

Двубоят бе белязан от няколко претенции за дузпи от съперниците, включително отсъдената в 96-ата минута за ЦСКА 1948 и липсата на сигнал от рефера Димо Димов при спорна ситуация буквално в последните секунди.

В добавеното време гостите поискаха дузпа за нарушение на Христофор Хубчев срещу Карлос Охене в наказателното поле на "Пирин". Тази ситуация бе разгледана със системата за видеоарбитраж (ВАР) и главният съдия Димо Димо отсъди дузпа. Чочев бе точен за ЦСКА 1948 от бялата точка за 1:1.

Събитията на терена предизвикаха недоволството на феновете на домакините и се наложи намесата и на полицията. Напрежение имаше и между футболистите на двата състава.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК