Клуб от Саудитска Арабия предложи 300 млн. евро за Роналдо

Португалецът има желание да напусне "Манчестър Юнайтед"

14.07.2022 | 13:01 Редактор: Ирена Бакърджиева

Продължава сагата около мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо, за това къде ще играе през новия сезон. Клуб от Саудитска Арабия, който остава неназован, е предложил 300 милиона евро на португалеца.

Според информацията, която първо се появи в „Ти Ви Ай“ и „Си Ен Ен Португалия“, а впоследствие бе потвърдена и от „Ас“, предложението към португалеца е за два сезона.

Самият играч ще вземе 250 милиона за този период, ако приеме, "Манчестър Юнайтед" ще получи 30 милиона, а останалите 20 милиона са за посредниците. Това означава, че Кристиано Роналдо би станал най-скъпоплатеният играч в цялата история на футбола.

Както е известно, Роналдо има желание да напусне "Манчестър Юнайтед", за да играе в Шампионската лига и поради тази причина Мендеш го предлага на доста водещи клубове.

За момента изглежда, че най-голяма е вероятността той да отиде в "Челси", ако изобщо се стигне до негов трансфер. От "Олд Трафорд“ обаче твърдят, че Роналдо не се продава и трябва да изпълни договора си с „червените дяволи“, от който остават по-малко от 12 месеца.

В момента 20-кратните шампиони са на лятно турне в Тайланд, а през последната седмица се появиха множество информации в британските медии, че Роналдо не е щастлив и иска да напусне "Манчестър Юнайтед", защото отборът не се класира за Шампионската лига.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК