Пулев за Чисора: Схванал е наполовина, че съм по-бърз, по-силен и няма как да ме победи

Готов съм да докажа, че съм значително по-добър от предния път, каза Кобрата

05.07.2022 | 21:32 Редактор: Елеонора Танева
Пулев за Чисора: Схванал е наполовина, че съм по-бърз, по-силен и няма как да ме победи

Кубрат Пулев замина за Лондон, където в събота ще срещне британеца Дерек Чисора в "O2 Арена". Кобрата бе придружаван от брат си Тервел Пулев, американския си треньор Ибн Кейсън и целия си щаб. Той призна, че има опасение за съдиите, защото мачът ще е на британска територия. 

"Мотивацията ми е малко по-различна със същия съперник. Готов съм да докажа, че съм значително по-добър от предния път. Няма човек, който може да ми оспори първата победа над Чисора. Спортът не е война! Точно обратното на войната. В крайна сметка е важно участието", заяви Кубрат Пулев на летище "София".

И възрази на мениджъра Еди Хърн, който призова загубилият двубоя да се пенсионира.

"Не мисля, че това е реално, който загуби да трябва да се пенсионира. Чисора е винаги интересен, скандален - не трябва да се пенсионира. Не го виждам да е зле физически, но вероятно ще направи всичко възможно, за да победи. Този път ще пробва да е малко по-различен. Вероятно ще е по-настъпателен. Фаворит съм, защото съм го побеждавал. Няма нещо, в което да не го превъзхождам", добави Кобрата, цитиран от "Труд".

Добави също, че пълните трибуни не го плашат. И се надява съдиите да отсъждат обективно.

"Ако съм загубил, дайте ми загуба. Важно е реферът да не пречи. Имам опасения единствено от съдиите, защото ще сме в Лондон. Чисора твърди само: "Нокаут, нокаут..." Той вероятно си мисли, че не може да ме победи, ако не ме нокаутира. Схванал е наполовина, че съм по-бърз, по-силен и няма как да ме победи", добави Пулев.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК