"Юве" прави ударна селекция, за да си върне титлата в Италия

Пол Погба е считан за едно от сигурните нови попълнения

27.06.2022 | 14:59 Редактор: Елеонора Танева

"Ювентус" започна сериозна работа по лятната си селекция. Според приближения до "старата госпожа" журналист от Goal.com – Ромео Агрести, клубът стартира офанзива за привличането на Николо Дзаниоло. 

"Рома" иска 50 милиона евро за звездата си, но от "Юве" ще се опитат да намалят цената като включат в сделката Артур Мело. Агрести добавя, че привличането на италианския национал, който е желан и от Милан, няма да е лесна задача.

Освен това офертата за Дзаниоло няма нищо общо с Анхел Ди Мария и пристигането на единия, няма да изключи привличането на другия. Появи се информация, че "Юве" най-накрая се е разбрал с 34-годишния аржентински национал.

Двете страни водят преговори от доста време и в крайна сметка са си стиснали ръцете за едногодишен договор със заплата от 7 млн. евро, пише gol.bg.

Ди Мария ще излезе без пари на "Ювентус", защото споразумението му с ПСЖ изтече. На "Алианц Стейдиъм" като свободен агент ще пристигне и Пол Погба. Той вече е считан за сигурно ново попълнение и се очаква да бъде официално обявен в началото на месец юли.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК