Неприятна изненада за децата на Марадона: Обран е посмъртно, липсват най-ценните вещи

Багажът е бил под опеката на Матиас Морла, адвокат на Диего през последните години

16.06.2022 | 12:10 Редактор: Искра Ангелова
Неприятна изненада за децата на Марадона: Обран е посмъртно, липсват най-ценните вещи

Петте деца на Диего Армандо Марадона бяха неприятно изненадани, когато откриха, че в два от колетите с най-ценните му вещи, които са пренесени от Дубай, липсват вещи. Дрехи, трофеи и лични вещи на аржентинската звезда трябваше да пристигнат в Аржентина, но липсваха часовниците, бижутата и златна верижка на легендата, които са били подробно описани в инвентара.

Багажът е бил под опеката на Матиас Морла, адвокат на Диего през последните години от живота му и човекът, който раздели Марадона от близките му, за което децата подадоха наказателна жалба.

"Когато отвориха колетите, видяха фланелки, панталони, шапки, подаръци, трофеи. Всичко. Но някой каза: "Извинете, а къде са известните часовници на Диего? И къде са бижутата? И малката златна верижка? Не бяха там", разкри журналистът Карло Монти, цитиран от "Мундо Депортиво" и "Труд".

В Дубай уверили, че бижутата на Марадона са доставени на Монона, готвача на Диего, който от своя страна е доставил ценностите на Клаудия Вилафане, съпругата му.

"След като направиха инвентаризацията, където всичко беше добре описано подробно, когато отвориха кутията на Пандора от Дубай, те разбраха, че липсват много вещи", каза още Монти.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК