Гонзо: Много помия се изля! Михайлов: Хейтърството е завладяло държавата

Футболистите показаха, че са мъже, заяви временният селекционер на националния отбор

13.06.2022 | 07:40 Редактор: Тодор Петров
Гонзо: Много помия се изля! Михайлов: Хейтърството е завладяло държавата

Временният селекционер на националния отбор по футбол - Георги Иванов - Гонзо, направи любопитен коментар след геройското равенство 0:0 при гостуването на Грузия.

"Благодаря на футболистите. Показаха, че са мъже. Много помия се изля върху играчите. Класирането не ме интересува. Ние сме отпаднали след мача с Грузия. Интересуваме играта, показаха, че са мъже. Не можем да говорим за класиране в този турнир, след като загубихме от Грузия. Имахме много контузени футболисти в атакуващ план", заяви Гонзо.

Капитанът на футболните ни национали Николай Михайлов смята, че "лъвовете" са изиграли приличен мач срещу Грузия. 

Имахме своите шансове в атака, но не успяхме да отбележим. Представихме се доста по-достойно от мача в Разград. Не бяхме готови за тези мачове. Много хора не играят по клубовете си и не са във форма. Ние сме главните виновници и след това са всички останали", каза Михайлов.

"Искам да подкрепя Тодор Неделев. Онзи ден имахме кръв по ръцете, а днес излязохме и играхме мач. Момчетата се събраха и изиграхме един приличен мач. Хейтърството е завладяло цялата ни държава, не е само футбола. Всеки идва и дава максимума за този отбор. Пред телевизора е лесно да коментираш", подчерта вратарят.

Четете повече по темата в gol.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК