Човешкият живот е над всичко! Клубовете пожелаха бързо възстановяване на Неделев

Халфът бе опериран след катастрофа с националния ни отбор в Грузия

11.06.2022 | 11:15 Редактор: Искра Ангелова
Човешкият живот е над всичко! Клубовете пожелаха бързо възстановяване на Неделев

От "Локомотив" (Пловдив) показаха, че клубните пристрастия и вражди нямат значение когато става въпрос за човешки живот. "Черно-белите" използваха социалните мрежи, за да пожелаят бързо възстановяване на капитана на градския им съперник "Ботев" - Тодор Неделев. Халфът бе опериран след катастрофа с националния ни отбор в Грузия. 

Същото направиха от "Пирин", "Лудогорец", ЦСКА 1948 и "Левски".

"Националът на България и капитан на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев пострада при пътно-транспортно произшествие в Грузия. Впоследствие той е бил откаран с линейка в болница и опериран по спешност.

ПФК "Локомотив" (Пловдив) пожелава на Тодор Неделев, който е достоен съперник на терена, успешно възстановяване и скорошно завръщане", написаха от "Локомотив".

"Бързо възстановяване, Тодор Неделев! Неделев е пострадал при катастрофата на националния отбор на България в Грузия късно снощи. Полузащитникът е претърпял операция по спешност в местна болница. ФК "Пирин" пожелава бързо възстановяване на Неделев! Чакаме те не терена, момче!", пожелаха от "Пирин".

"Бързо възстановяване, Тошко! Ще се видим скоро на терена!", написаха от "Лудогорец".

"ЦСКА 1948 изразява своята подкрепа към Тодор Неделев! Достоен съперник със силен характер! Всички ти пожелаваме бързо възстановяване, Тошко! С теб сме!", пък бе посланието на ЦСКА 1948.

"ПФК "Левски" пожелава бързо възстановяване и завръщане на терена на капитана на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев.

Полузащитникът пострада и бе опериран след тежко пътно-транспортно произшествие в Грузия, където националният отбор на България гостува за четвъртия си мач от Лигата на нациите.

Петимата футболисти на "Левски", както и останалите момчета от отбора и членовете на щаба на националната селекция са добре", се казва в съобщението на "Левски".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК