Позор! Паднахме с 2:5 от Грузия на футбол, Ясен Петров хвърли оставка

Нямам моралното право да остана, призна селекционерът

06.06.2022 | 06:30 Редактор: Тодор Петров

Грузия се подигра с България на футбол, след като победи с 5:2 плахите ни "лъвчета" насред Разград и записа изключително лесна победа в Лига на нациите.

Головете за гостите забиха Давиташвили (4), Азарови (31), Живживадзе (52), Кваратскелия (58-дузпа) и Казаишвили (70), попаденията за националите ни вкараха Атанас Илиев (50) и Илиян Стефанов (83). Грузия дори изпусна и дузпа в края на мача.

Играта на "лъвовете" в този мач бе повече от комична и абсурдна. В четвъртък, 9 юни, от 21.45 часа България гостува на Гибралтар.

След мача селекционерът на футболните ни национали Ясен Петров подаде оставка.

"Първо искам да благодаря на хората, които дойдоха - те не заслужаваха това, което видяха. Ясно е - нямам моралното право да остана. Ще се разделим, което е съвсем нормално. Поемам цялата отговорност. Дано дойде друг човек, който да съумее да мотивира момчетата по най-добрия начин. Това е последният ми мач. Направихме много необясними грешки в защита", заяви той след резила.

По информация на БТА техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов ще води националния отбор при гостуванията на Гибралтар и на Грузия в следващите два мача от трета група на турнира Лига на нациите.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Борис Андонов
преди 1 година
За смяна е целият БФС.От както те управляват започна упадъка на футбола.Крайно време е да се сменят,стига сме търсили причината някъде другаде. Сигнализирай за неуместен коментар