Гриша Ганчев отговори на феновете, направи големи разкрития (+ВИДЕО)

Доверих се изцяло на ръководни фактори в държавата заради стадиона, призна собственикът на ЦСКА

25.05.2022 | 10:11 Редактор: Тодор Петров

Мажоритарният собственик на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на голяма част от фенските въпроси, които бяха зададени във Facebook страницата на "армейците". Видеото с отговорите на Ганчев, в които той прави някои големи разкрития от кухнята на клуба, е близо 42 минути.

Феновете на ЦСКА са гневни след тотално проваления сезон на "червените" и непрекъснатите треньорски рокади. Те зададоха над 1300 въпроса на Ганчев.

Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор Г пък обявиха, че прекратяват посещаването на мачове на отбора, докато Ганчев е негов собственик. Публикуваме цялото видео с отговорите на собственика на ЦСКА.

"Много грешки направихме. Една от грешките ми е, че се доверих изцяло на ръководни фактори в държавата заради стадиона. Те са професионални лъжци. Сега има някакъв хоризонт. Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински. Не само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Някои треньори много ме дразнят. Винаги са били съгласувани всички играчи с треньорите. На всеки един треньор сме му казали: Тези и тези са опциите, избери си - това ни е по джоба", заяви Ганчев.

"В последните 5 години съжалявам за смяната на Стамен Белчев и Нестор ел Маестро. Пак да угодим на групи от хора, но повече няма да се повторят тези работи. Когато станеш треньор, работата ти от сутрин до вечер е на терена с играчите и твоя екип. А не по цял ден на телефона, срещи с привърженици и журналисти. Рано или късно ще уцеля с треньора", каза още собственикът на "армейците".

"Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен всичко не е на всяка цена вече. Ако можем по спортен път и по честен начин, без да пробиваме играчи на други отбори и без да купуваме цели отбори. Искам да си станем по нормалния начин шампиони и ние ще си станем. Сигурен съм. Защото в спорта, когато си честен и се трудиш, няма начин да не бъдеш възнаграден", подчерта той.

Кой ще дойде в тази джунгла? Има монопол върху първенството. Ще бъде разбит този монопол, ще започне да се играе. Проблемът ми на мен е, че не влизам в комбинации, много ги дразни някои хора това нещо. Коварни са ударите отвътре и отвън, ще изнеса и това нещо на гърба си. Няма как един треньор да ти казва: Дай ми парите, аз ще се оправям.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК