Боримиров: "Левски" все още има задължения, стремим се да ги чистим едно по едно

"Клубът отново ще възкръсне", заяви председателят на Управителния съвет на "сините"

24.05.2022 | 13:42 Редактор: Искра Ангелова
Боримиров:

"Левски" е по-стабилен финансово. Все още имаме задължения. Стремим се едно по едно да ги чистим. "Левски на левскарите" цели те да поемат част от бюджета, не да издържат изцяло клуба", заяви председателят на Управителния съвет на "Левски" Даниел Боримиров. Бившият национал на България посети церемонията за 108-годишнината на "Левски" на "Могилката" в градинката на 22-ра гимназия в София.

"Това е незабравим ден в нашата вековна история. Радвам се, че се връща левскарщината в "Левски". Отново сме обединени. Когато тази симбиоза стане по-голяма, "Левски" отново ще възкръсне", убеден е той.

По-късно днес ще се проведе футболната среща между отборите "Синя приказка I" - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА (предшественикът на Лига Европа) и групите на Шампионската лига и "Синя приказка II" - отборът спечелил Купата на България на 15 май тази година.

"Вълнувам се за мача. Снощи се срещнах със Сердик Бардон и Игор Томашич, които не бях виждал от 4-5 години. Бяхме доста емоционални. Старая се да поддържам спортна форма, но не съм на това ниво, на което бях преди", призна той.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК