Мъри: Бюджетът за селекция е "двама напускащи, двама идващи"

"Левски" ще гони трите точки срещу "Славия", заяви треньорът на "сините"

18.05.2022 | 18:10 Редактор: Здравко Черкезов

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов заяви преди утрешния мач със "Славия", че тимът му ще гони трите точки. Мъри засегна и селекцията на отбора, като призна, че ще има двама напускащи и двама, които се очакват да пристигнат при "сините".

"Няма маловажен мач. Трябва да изиграем мача по възможно най-добрия начин. Преизпълнихме си задачите. Когато си футболист на "Левски" трябва да играеш всеки мач на максимум. Ще има ротации. Сонко Сундберг няма да вземе участие. Някои от младите играчи ще получат шансове. Те търпеливо изчакаха тази възможност. Някои играчи ще получат шанс да поотдъхнат, но не за дълго. Има мач и утре, но и в неделя.

Би трябвало да гоним докрай трите точки, освен добрата игра. Добрата игра я слагам преди трите точки. Не е хубаво, когато си спечелил последните 7-8-10 важни мача, да се отпуснеш. Утре сме повече от домакини, както и всеки следващ мач, като в неделя. Тези млади играчи трябва да се представят на високо ниво и по най-добрия начин. Стадионът ще е пълен и очаквам добро представяне от всички", коментира Стоилов.

По думите му бюджетът на "Левски" за селекция е следният: Двама напускащи, двама идващи. 

"Както се справихме зимата, така и сега ще се справим. Ще опитаме да гледаме с широко отворени очи. Критерият "Левски" беше различен преди 1 година. Ако нещо се появи отнякъде – спонсори, интерес, клубът няма да жали средства. Тази разгащеност със заплати, задължения, повече няма да я има. Другите клубове общо не са генерирали толкова приходи колкото "Левски". Чисто футболният ни бизнес остава същият. Аз ви казах и на първия ден – вярвам в треньорската работа", обясни треньорът на "сините".    

Вижте повече подробности в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК