Мъри Стоилов: Основният ни коз във финала с ЦСКА ще е колективът

"Има по-голямо напрежение във футболистите, знаят отговорността на мача", каза старши треньорът на "Левски"

14.05.2022 | 16:19 Редактор: Жаклина Иванова

Основният ни коз в утрешния финал ще бъде колективът. Това заяви старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов на днешната си пресконференция на стадион "Георги Аспарухов" преди утрешния спор за трофея за Купата на България с ЦСКА.

Поредното издание на Вечното дерби, което ще определи новия носител на купата, ще бъде в неделя,15 май, от 17:00 часа на стадион "Васил Левски".

"Георги имаше някакви проблеми, ще видим как ще е сега на тренировката. Като настроение и амбиция, предполагам, че сме в най-добрите си моменти. Остава утре да изиграем подобаващо срещата и да спечелим финала. Има по-голямо напрежение във футболистите, отколкото се очаква, защото те все пак знаят колко е голяма отговорността в този мач. Тези играчи могат да обърнат историята, защото тимът стартира в доста тежка ситуация като класиране и точки. Играчите с представянето си на терена и победите върнаха феновете по трибуните и изискванията към името "Левски", сподели той.

Георги Миланов е под въпрос за сблъсъка с "армейците", като Мъри е категоричен, че отборът ще се опита да си гарантира още утре участие в евротурнирите догодина.

Вижте повече в репортажа на Владимира Илиева.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК