ЦСКА: Направихме нова решителна стъпка към построяването на нов стадион

"Червените" вече са погасили изцяло дължимата към държавата обща сума в размер на 6,5 млн. лв.

05.05.2022 | 17:40 Редактор: Здравко Черкезов

Ползотворното ни и конструктивно сътрудничество с Министерството на младежта и спорта, както и желанието на двете страни да бъдат част от прозрачен, законен и коректен процес за построяването на новия стадион на ЦСКА, доведе до нова решителна стъпка по сбъдването на нашата всеобща мечта.

Това написаха "червените" на официалния си сайт. Ето какво още обявиха от ЦСКА:

Уведомяваме Ви, че ръководството на клуба вече е изчистило финансовите ни задълженията към държавното дружество "Сердика спортни имоти". След направеното от наша страна значително и финално плащане от 3 138 670.53 лв. балансите показват, че ЦСКА вече е погасил изцяло дължимата към държавата обща сума в размер на 6 милиона и половина лв.

Въпреки непредвидените обстоятелствата и трудната икономическата конюнктура в българския и международния бизнес, Ви информираме, че клубът и ММС сключиха така дългоочаквания договор за партньорство и вече можем да предприемем реални действия за строежа на новия ни дом - стадион "Българска армия".

Предстои сериозна работа по издаване на съответните разрешителни и съгласувания, но вярваме, че нещата ще се развиват вече в по-бързи и оперативни темпове и до края на календарната година ще бъдат завършени необходимите документални процедури.

Снимка: cska.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК