Какви документи трябва да предоставим при регистрация в Palms Bet

05.04.2022 | 10:00 Редактор: Тодор Петров
Какви документи трябва да предоставим при регистрация в Palms Bet

Всеки един букмейкър в страната трябва да се съобразява със законите на страната и да спазва една основна линия – да не предлага своите услуги на малолетни потребители. Ето защо при правенето на нова сметка в palms bet ще открием, че се изискват малко повече лични данни. Това не трябва да ни притеснява, след като букмейкърът е лицензиран, а самият документ и номер трябва да се намират на видно място в платформата и могат да се проверят от абсолютно всеки.

Какво е необходимо, за да направим една регистрация? Процесът е почти идентичен с този на социалните мрежи. Посочваме имената си, адрес, ЕГН и след това избираме нашето потребителско име и парола. След това трябва да обърнем внимание и на паролата, като е важно да я изберем колкото се може по-сигурна. Веднъж след като преминем през този прозорец, трябва да направим и верификация на профила си.

Това е онзи момент, в който букмейкърът ще поиска от нас да изпратим документ за самоличност. Причината за всичко това не е желание на самия оператор, а на законодателството. Ако отидете в реално казино, най-вероятно служителите може да поискат вашата лична карта, за да са сигурни, че отговаряте на всички закони за хазарта. Правят го и по още една причина, ако един клиент е поставен в секцията на НАП за рискови играчи – хора, които имат проблеми с хазарта, то няма как да бъдат допуснати.

Изпратеният документ може да бъде лична карта, шофьорска книжка или задграничен паспорт, истината е, че няма никакво значение какво точно ще бъде, стига да показва легалната възраст. След верифициране на профила, клиентът може да тегли своите печалби. Тук трябва да подчертаем, че посочените данни още при създаването на профила, трябва да отговарят на посочените данни в документа. При разминаване ще открием, че букмейкърът има право и ще изтрие профила, както и спечеленото до този момент, при това без никакво предупреждение.

Следователно всеки нов потребител трябва ясно и точно да посочи кой стои зад конкретния профил. Какво се случва след като изпратим нашия документ? Член на екипа ще сравни данните, обикновено това се случва до ден, но понякога самият интервал може да е и малко по-дълъг, в зависимост от натовареността към този момент. Веднага след това можем да теглим печалбите си, преди това можем да правим депозити и да играем, но няма да имаме тази опция.

Какво се случва след това с нашите данни и колко точно са защитени? Бихме казали, че точно за сайтове от хазартната индустрия не трябва да имаме никакви притеснения. Все пак не трябва да забравяме, че това е секторът, който заплаща изключително много на най-различни специалисти в тази индустрия и броят атакувани онлайн оператори е минимален. Освен това ще открием, че законът и самия лиценз посочват, че лични данни не могат да се продават, предоставят на трети лица или изискват от никого. Единствените изключения са НАП и ДАНС.

Единственият случай, в който вашите лични данни могат да се използват, е за целите на самия бранд. Тоест експертите ще проверят какви предложения ви допадат, за да предложат персонални бонуси именно за тях. Също така могат да проверят кои игри са най-малко играни, за да може да се заменят с други. Това е идеята на целия процес за верифициране и няма никакви заобиколни пътища. Клиентът трябва да избере дали да прави това или не. Като тази процедура се среща при всеки един лицензиран бранд в страната. Това е условието, за да може онлайн платформите да оперират напълно легално.