Сираков: Феновете са направили през годините "Левски" да е любовта на народа

"Аз не обичам много да говоря - нашият девиз е да действаме на терена", заяви Даниел Боримиров

03.04.2022 | 17:53 Редактор: Искра Ангелова
Сираков: Феновете са направили през годините

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков, председателят на управителния съвет Даниел Боримиров и изпълнителният директор Иво Ивков се срещнаха с феновете на "сините" в Разлог.

"Искам да благодаря на организаторите, които ни поканиха тук и да благодаря на всички присъстващи. За нас е удоволствие и чест да се срещаме с нашите привърженици. Те са тези, които са направили през годините "Левски" да е това, което знаем всички - любовта на народа", заяви Сираков, цитиран от gol.bg.

"Аз не обичам много да говоря - нашият девиз е да действаме на терена. Така съм израснал с тази мисъл. Също искам да благодаря на левскарската общност, която е тук да обсъдим наболели за "Левски" неща, също така да поговорим за кампанията и сдружението. Заставаме с лицата си пред вас. Мисля, че няма по-хубаво нещо от това ръководството на "Левски" да отговаря на вашите въпроси", добави от своя страна Даниел Боримиров.

"Когато дойдохме в началото нямахме нищо друго, освен любовта ви към клуба. Решихме да започваме и да не спираме тази обиколка на страната, колкото и да изтощителна", каза Ивков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК