За кои футболни първенства има безплатни залози в WINBET

03.04.2022 | 15:25 Редактор: Теодора Патронова
За кои футболни първенства има безплатни залози в WINBET

Първото нещо, което един спортен фен проверява в секцията на даден букмейкър, е наличието на различни бонуси. Не случайно ще открием, че разнообразието от уинбет бонуси може да изненада абсолютно всеки потребител. През последните няколко години точно този оператор демонстрира особен професионализъм в развитието и добавянето на бонуси, които по един или друг начин да правят забавлението на един потребител много по-добро.

Ще открием, че този букмейкър има една много добра възможност, посочена в заглавието. Ще открием, че всеки спортен фен търси така наречените безплатни залози. Защо точно те са най-предпочитани? Един бонус обикновено идва с условието да бъде разигран, тоест сумата да се използва за игра – не може да се тегли веднага. От друга страна безплатните залози нямат това изискване. Предоставят се за правенето на един залог, като при евентуален успех, клиентът взима нетната печалба. Каква е тя? Нека кажем, че имаме сумата за безплатен залог от 2 лв. правим такъв и печелим 6 лв. Чистата печалба на клиента ще бъде 4 лв.

Идеята на този оператор е да предложи една добра възможност за забавление, като предлага на всеки един потребител да получи такъв. Условието е самият клиент да е направил спортен залог в определения времеви интервал и определен коефициент от 1.30 и те трябва да бъдат единични, с реални средства – залози с бонус средства няма да се класират. Освен това залогът трябва да бъде направен преди старта на дадено спортно събитие и на пазари като „брой голове“, „двата отбора да отбележат гол“ и други. Препоръчваме да обърнете внимание на основните изисквания в тази посока.

След това трябва да обърнем внимание на събитията дузпа, червен картон и автогол. Ако едно такова се случи в избрана среща, то клиентът получава безплатен залог. Въпросните срещи, които са посочени в общите условия са уикенд мачове от българското първенство, италианската Серия А, Английската Висша лига, и испанското първенство.

Ако подобно събитие настъпи, то автоматично в сметката на клиента ще бъде преведена и съответната сума за безплатен залог. По този начин аудиторията наистина ще може да се забавлява малко повече. Обърнете внимание, че използването на бонуса идва с изискване за минимален коефициент от 1.01. Промоцията определено ще спечели вниманието на спортните фенове, които могат да получат бонус за своята активност и разбира се, с малко повече късмет.

По този начин спортните запалянковци получават още една възможност за игра. Разбира се, всеки месец можем да очакваме, че избраните срещи ще са различни и е възможно операторът да добави срещи и от други дербита, при това от различни първенства.

Нека обаче не забравяме, че клиентите не трябва да се стремят задължително към този бонус, той просто е възможност, която може да бъде добавена. Впрочем това не е единственото бонус предложение на букмейкъра, препоръчваме да се запознаете със секцията с промоции, където са налични още много други интересни опции.

Все пак нека не забравяме, че потребителите винаги трябва да бъдат отговорни и разумни в своята игра. Това означава, че тук продължаваме да имаме риск и никъде не е посочено, че винаги ще печелим. Точно по тази причина ни се предоставят и различни бонуси, които редуцират риска, особено след като при тях няма никакви загуби, все пак букмейкърът ни предоставя средствата и поставя условията за игра.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК