Мъри Стоилов: Компромиси няма да правя, и да останем с 5 футболисти, ще играем с юноши

Нямаме играчи от класата на Меси и Роналдо. Не можем да си позволим гръмки трансфери, заяви треньорът на "сините"

26.03.2022 | 17:02 Редактор: Елеонора Танева

Хареса ми професионализмът и отношението към контролата. Естествено нашите проблеми си ги знаем. Основно са в завършващото подаване и в завършващия удар. Изключително съм доволен, че футболистите се отнесоха сериозно към мача и се получи много добра тренировка. Това заяви Станимир Стоилов, след като "Левски" направи 1:1 със "Созопол" в приятелски мач на "Герена".

"Нямаме играчи от класата на Меси и Роналдо. Не можем да си позволим гръмки трансфери, затова трябва сериозна работа", продължи той.

Треньорът коментира отстраняването на Здравко Димитров и Димитър Костадинов от тренировките на първия отбор. Той беше категоричен, че при никакви обстоятелства няма да прави компромиси, докато е начело на "сините".

"Знаете, че Здравко Димитров и Димитър Костадинов са отстранени от първия отбор заради непрофесионално отношение към работата. Има неща, които трябва да изчистят в личния живот и на този етап са отстранени от отбора, така че тренират с юношите. Докато съм треньор, никога няма да правя компромиси. Даже да останем с 5 футболисти. Ще играем с юноши", категоричен е Мъри Стоилов.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
1-n
преди 2 години
явно много им се плаща щом могат да висят толкоз на хазарт...не е луд кой яде баницата... Сигнализирай за неуместен коментар