Betway с опции Live за европейските футболни първенства

23.03.2022 | 11:00 Редактор: Ваня Кузманова
Betway с опции Live за европейските футболни първенства

Българските фенове на хазарта вече могат да кажат "добре дошли" на Betway - поредната чуждестранна компания, която навлезе на родния пазар. Създаден през 2006 година, брандът оперира на няколко различни континента и с времето успя да си изгради репутация на надежден партньор в тази сфера. Предстои да видим с какъв успех Betway ще се наложи и в България, където конкуренцията става все по-жестока.

Пряко предаване на спортни събития в Betway

Българските потребители имат доста въпроси, свързани с предлаганите от betway услуги към момента. Един от тях е дали операторът предлага пряко предаване с картина на различни спортни събития - услуга, която доста други брандове осигуряват от години насам. Отговорът е "да" - Betway предлага подобна функция на своите клиенти. Определени спортни събития могат да бъдат гледани в реално време с картина, стига да имате положителен баланс в акаунта си, т.е. - да имате поне една стотинка или цент в сметката си. Прякото излъчване се случва посредством прозорче, където е поместена картината.

Какво можем да гледаме чрез live streaming в Betway?

Към момента betway има лиценз за излъчване на някои от най-добрите футболни първенства в Европа, сред които Бундеслига на Германия, Серия А на Италия, Лига 1 на Франция и Ередивизи на Нидерландия. Освен футбол, операторът предлага още излъчване на събития от спортове като тенис, баскетбол, хокей на лед, волейбол, снукър, хандбал и eSports. 

Мога ли да гледам спортни събития и през мобилния си телефон?

Да, това не представлява проблем. В днешно време хазартните компании са напълно наясно, че голяма част от потребителите всъщност играят от своите мобилни устройства. Това е и причината операторите да се стараят да усъвършенстват тези си услуги възможно най-много. Ако и вие използвате най-вече телефона си, за да използвате подобен тип услуга, нищо не бива да ви притеснява в случая.

Защо е полезно излъчването на живо с картина?

Освен че можете да използвате live streaming функцията просто за удоволствие, за да гледате събитие, което ви интересува като фен, вие можете да я вкарате в употреба и от гледна точка на залозите. Ако вашата страст е да правите спортни прогнози  в реално време, тогава е наистина препоръчително да гледате с картина събитието, което сте си избрали. По този начин можете възможно най-добре да получите представа какво се случва на терена, а с това и да вземете най-правилните решения. Поради това никога не пропускайте възможността да гледате дадена среща, ако сте решили да правите залози на нея.

Пряко предаване с картина в betway - обобщение

Съветваме ви винаги да си оставяте поне минимална сума в своя баланс, за да можете да се възползвате по всяко време от функцията за live streaming. Тя може да бъде полезна не само от гледна точка на забавление, но и от стратегическо естество - да помага на вашите залози. Никога не се колебайте да се възползвате от нея, когато това е възможно.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК