Как да активираме безплатен залог за 200 лева с Betway Bonus?

16.03.2022 | 11:15 Редактор: Ваня Кузманова
Как да активираме безплатен залог за 200 лева с Betway Bonus?

Безплатен залог - това е кодът, който включва радара на всички опитни потребители на онлайн платформите за спортни прогнози. Когато чуете това понятие, знаете, че получавате наистина изгодна оферта, при която букмейкърът наистина е готов да ви подари едни пари. Е, трябва да умеете да предвиждате изхода на събития от футбола и други спортове, а също така преди това трябва да депозирате и собствени средства. Но когато говорим за началния betway bonus, офертата си заслужава без никакво съмнение. Още със стъпването си на българския пазар световният бранд показва, че е готов да направи разлика в играта, а клиентите бързо ще разберат за какво става дума. Защото възможността регистриран потребител да получи безплатен залог в размер до 200 лева не е никакъв мит, а реалност!

С какво се различава стартовата промоция на букмейкъра?

Всички компании за онлайн залози у нас имат предложения за новите си клиенти, като някои от тях предвиждат дори по-големи суми под формата на кредити за игра. При повечето оператори обаче е поставено условието за разиграване на добавката в неколкократен размер, преди да се превърне в реални пари. И в много случаи бонусът се губи, защото потребителите не успяват да изпълнят изискването за превъртане. 

При Betway Bonus обаче нещата не стоят по този начин. Общото с повечето оферти на пазара е, че и тук се начисляват 100% на базата на първоначалния депозит, като таванът е 200 лева. Това означава, че ако внесем 20 лева, ще получим още 20 за игра, ако внесем 100, ще ни добавят още 100 и т.н. Но ако депозираме 500, ще получим добавка от 200 лв. Но тези 200 лева не са просто кредити за игра, а безплатен залог. Това означава, че когато бъде изигран, чистата печалба вече се прехвърля към изтегляемия баланс на клиента. А така шансът добавката да се превърне в истински финансови постъпления е значително по-голям.

Как се активира стартовият Betway Bonus?

Вече е ясно, но да повторим - създава се профил в системата на букмейкъра, след което се прави и първият депозит на реални пари, като минималната сума е 10 лева. На база на внесените пари се начислява същата стойност под формата на безплатен залог. Той обаче не е активен веднага, а може да се използва, след като се изиграе поне веднъж цялата сума от депозита. Тогава вече може да се използва и допълнителният кредит на игра, при който чистата печалба се прехвърля по сметката. 

Много е важно да се четат условията и да се спазват параметрите, заложени от компанията, за да останем удовлетворени от предложението. Така например трябва да сме наясно, че стартовият Betway Bonus трябва да се изиграе в рамките на 7 дни, в противен случай се губи. Освен това е поставено изискване за минимален квалифициращ коефициент. За прогнози на сингъл ставката трябва да е поне 1.50, докато за колонки се изисква акумулираната стойност на селекциите да не е под 3.00. Против правилата е безплатният залог да се използва на множествени залози на много линии от типа на Trixie's или Yankee bet например. От компанията предупреждават, че разглеждат по какъв начин е разигран бонусът, като при установяване на нередовни игри както добавката, така и печалбата могат да бъдат отнети. Но при такова щедро предложение няма смисъл дори да се мисли за хитруване.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК