Бомба в Испания: Меси се завръща в "Барселона"?

Сензационната новина бе разпространена от журналиста Жерард Ромеро

14.03.2022 | 21:21 Редактор: Искра Ангелова
Бомба в Испания: Меси се завръща в

Бащата и агент на суперзвездата на "Пари Сен Жермен" Лионел Меси – Хорхе, се е свързал с "Барселона", за да разбере дали е възможен вариантът синът му да се завърне на "Камп Ноу" през лятото.

Сензационната новина бе разпространена от испанския журналист Жерард Ромеро. Според него Хорхе Меси е разговарял с представителите на клуба през последните няколко дни, за да обсъдят идеята за евентуален трансфер на седемкратния носител на "Златната топка" обратно в каталунската столица.

Самият Меси беше освиркан в неделя при победата на ПСЖ с 3:0 над "Бордо" в Лига 1. Причината беше отпадането на френския отбор на 1/8-финалите в Шампионската лига от "Реал" (Мадрид) миналата седмица. Именно по тази причина аржентинецът е започнал да обмисля възможностите си за следващия сезон, информира gol.bg.

Аржентинската суперзвезда така и не успява да се аклиматизира по най-добрия начин досега в Париж. Откакто пристигна от "Барселона" миналото лято, той има едва два гола в първенството.

Преди време се появиха информации, че той се е оплакал и на своите съотборници заради сериозните критики, които търпи от френските медии заради слабото си представяне.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК