10 от "Пирин" взеха важна точка от "Славия" в битката за спасение

Изгониха Светослав Дяков в 67-ата минута

14.03.2022 | 19:42 Редактор: Искра Ангелова

Отборите на "Пирин" (Благоевград) и "Славия" не успяха да се победят. Мачът между двата тима 23-ия кръг на efbet Лига предложи много екшън, но завърши 0:0. Двата отбора удариха по една греда. Дузпа за "белите" беше свирена и отменена, гол на Станислав Костов пък не бе признат. За капак "орлетата" завършиха мача с човек по-малко.

В деветата минута Тони Тасев пробва удар, но над вратата на домакините. Осем след това Емил Виячки се намеси решаващо, спирайки атака на Пирин. В 21-ата отново Тони Тасев стреля но топката рикошира в Красимир Станоев и се отби в гредата. Малко по-късно Георгиев пара шут на Радослав Кирилов.

В 26-ата минута Светослав Вуцов направи страхотно спасяване с крак при удар на Красимир Станоев. В 29-ата Георгиев блокира Мартин Петков, топката стигна до Борислав Цонев, който падна в наказателното поле. Красен Георгиев, първоначално отсъди дузпа, но след намесата на VAR се видя, че бившият футболист на Левски е бил в положение на засада.

Домакините също удариха греда. В 39-ата минута топката се отби от страничния стълб, след което стигна до Станислав Костов и той я прати във вратата на Вуцов. Нападателят на "орлите" обаче бе в засада, която бе потвърдена с помощта на VAR.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК