Кои са най-известните спортове с опции за залози в betway bg?

15.03.2022 | 08:00 Редактор: Тодор Петров
Кои са най-известните спортове с опции за залози в betway bg?

Пазарът на букмейкърите в България се разшири с още един член, след като световноизвестният бранд Betway се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност у нас. С появата на Betway на българската сцена конкуренцията в сектора се засилва още повече, а това може да донесе само позитиви за цялостното ниво на букмейкърите в България. Всеки желаещ вече може да си направи регистрация в betway.bg и да се потопи в света на спортните залози, който е изключително пъстър откъм избор на спортове, събития и пазари. В настоящата статия ще ви запознаем с най-известните спортове в Betway, на които можете да правите залагания.

Betway е спонсор на отбори от калибъра на английските Уест Хям, Лийдс и Брайтън, както и на немските Вердер Бремен и Фортуна Дюселдорф, а и на испанския Алавес. Имайки предвид това, няма съмнение, че Betway държи изключително много на футбола. Като най-гледан спорт футболът е любим и на играчите на спортни залози. В секцията „Футбол“ на Betway ще откриете богат набор от турнири и първенства, като тук са най-популярните европейски шампионати като Висшата лига, Бундеслигата, Ла Лига, Серия А, Лига 1, а и българската Първа лига, която е любима на голяма част от българските играчи. В Betway ще намерите и любимите на всички европейски турнири Шампионска лига, Лига Европа, а и новият турнир на УЕФА – Лигата на конференциите. Ще останете приятно изненадани, че Betway предлага и много други турнири и първенства както от Европа, така и от цял свят.

Ако не сте чак такъв любител на футбола, Betway ще ви зарадва с още много спортове, на които също поставя висок приоритет. Такъв спорт е тенисът, който в последните години става все по-непредсказуем. Триото Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер вече е към края си и среща трудности срещу по-младите и набиращи сила тенисисти като Даниил Медведев, Александър Зверев, Стефанос Циципас, а защо да не споменем и Григор Димитров, който винаги е способен да поднесе изненада. Любителите на тенис залозите ще могат да играят на всички популярни турнири от ATP и WTA календара и определено няма да останат разочаровани от богатия избор от пазари за всяко събитие.

Баскетболът е друг спорт, на който Betway поставя сериозен акцент. И тук не говорим само за Лигата на извънземните – НБА, но и големи турнири и първенства от Европа. Всеки, който следи изкъсо българския баскетбол, също ще може да се възползва от офертите на сайта на Betway. За феновете на бойните изкуства също има атрактивни предложения. В Betway ще намерите най-силната ММА надпревара – UFC, както и много други бойни спортове. Тук е и боксът, като особено внимание привличат големите имена в тежка категория Антъни Джошуа, Олександър Усик, Тайсън Фюри, а и Кубрат Пулев, който продължава да се боксира на най-високо ниво.

Добрата новина е, че в Betway ще намерите и набиращите много сериозна популярност в последно време електронни спортове. Любимите гейминг игри вече са професия на мнозина, докато за залагащите остава да следят международните турнири и да правят залози на електронни спортове. Betway предлага залози и на виртуални спортове, които набират все повече фенове заради емоцията, която носят и по-бързото развитие на събитията.

В Betway ще намерите и спортове като дартс и хокей, които компанията развива успешно и държи да са на високо ниво. Всички тези спортове обаче са налични за играчите едва след регистрация в сайта. Регистрацията обаче е бърза и лесна, като става в рамките на няколко минути. След това веднага ще можете да се насочите към залозите на любимите ви спортове, за които Betway се е погрижил да на са най-високо ниво.