Букмейкърите обявиха фаворитите за Мондиал 2022! Вижте кои са те

04.03.2022 | 09:32 Редактор: Елеонора Танева
Букмейкърите обявиха фаворитите за Мондиал 2022! Вижте кои са те

Футболните фенове с нетърпение чакат да дойде края на годината. Ако се питате защо, ще ви припомним, че в края на месец ноември стартира Мондиал 2022. Не само зрителите и феновете, но и букмейкърите вече са в очакване на голямото събитие. Някои от тях вече предложиха своята селекция за дългосрочни залози за финален победител. От сега можете да очаквате и уникални предложения като B win бонус, който ще е посветен на прогнози за тазгодишното световно първенство по футбол.

Именно по тази предварителна подготовка на букмейкърските компании още сега можем да проследим кои са основните фаворити за спечелване на Мондиал 2022. Ако погледнем коефициентите за дългосрочните залози за грабване на титлата, според бетинг операторите, потенциални победители са следните страни:

  1. Холандия с коефициенти 17.00
  2. Италия с коефициенти 11.00
  3. Белгия с коефициенти 11.00
  4. Германия с коефициент 10.00
  5. Аржентина с коефициенти 10.00
  6. Испания с коефициенти 8.50
  7. Англия с коефициенти 8.00
  8. Бразилия с коефициенти 7.50
  9. Франция с коефициент 7.00

По всичко личи, че за Bwin фаворити са Франция. Трябва да отбележим, че при повечето букмейкър съревнованието също е между Франция и Бразилия. Все пак, има „колеги“ на Bwin, които смятат, че шансовете на Бразилия са по-големи от тези на Петлите.

Напомняме на всички, че Мондиал 2022 включва общо 32 участници. За съжаление България не попада сред тях и ще трябва да си изберем друг отбор, за който да викаме след 20 ноември, когато ще стартира най-голямото футболно събитие за годината. Този път Световното първенство по футбол ще се проведе в Катар. Рекордните високи температури в страната са причината мачовете да са насрочени за зимния, а не пролетно-летния сезон през годината. Катар се готвят от няколко години за голямото събитие и според вътрешната информация на организаторите още с откриването му феновете на най-великия спорт на планетата ще се насладят на истинско зрелище. На този етап от Катар предвиждат цели 8 стадиона да станат домакини между предвижданите срещи за Мондиал 2022. Те са разположени в общо 5 града в страната. Интересно е, че до този момент катарският национален отбор по футбол никога не е участвал на световно първенство. През ноември месец тази година обаче той ще направи своя дебют. Причината е не толкова отличното му представяне по време на квалификациите, а на наложеното му предимство да получи право участие в Мондиал 2022 като домакин.

Определено тази година месец ноември ще е месецът на футбола. Всички – не само феновете на спортни залози, а на спорта изобщо – го очакват с огромно нетърпение!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК