Какви данни се предоставят при отварянето на профил в Betano?

18.02.2022 | 10:32 Редактор: Жаклина Иванова
Какви данни се предоставят при отварянето на профил в Betano?

Единствената и най-важна предпоставка за започването на хазартното пътешествие е да си устроим собствен акаунт в избраната от нас бетинг компания. Процедурата, сама по себе си, далеч не е сложна или трудоемка, но без да минем през нея няма как да стигнем до желаното забавление. В следното ревю за Betano регистрация от Nostrabet.com може да намерите подробна информация за това как трябва да протече целият процес от първата до последната стъпка. Трябва обаче да сме подготвени, че наред със забавлението, компанията трябва да държи определени социални стандарти. В тази статия ще разгледаме какви лични данни ще ви бъдат изисквани, за да отворите сметката си.

За начало, трябва да определите дали ще се регистрирате, използвайки някои от профилите си в социалните мрежи - Facebook или Google, или ще се насочите директно към употреба на личен мейл. Ако изберете първия вид регистрация, то част от данните ви ще бъдат заимствани директно от съответната мрежа. При избор на мейл ще трябва малко повече допълнителни данни да напишете сами.

На първо време, трябва да впишете своето ЕГН или друг уникален идентификационен номер, без да можете да използвате БУЛСТАТ на фирма. Може да видите тук, че тази практика е разпространена и сред физическите пунктове на казината. В тази част на регистрацията се въвежда също и личен телефон за контакт, като трябва да изберете и парола и потребителско име, чрез което ще се подвизавате на самия сайт. Накрая, ще ви излезе поле, в което да въведете своя адрес, както и пощенски код. Тези данни са необходими с оглед необходимостта компанията да се увери, че комуникира с конкретно лице, а не с подставено такова.

Преминаваме и към следващата фаза - банковите ви данни. Логично, тук трябва да представите данни за платежния инструмент, който възнамерявате да използвате, съответно и да конкретизирате какъв ще е той. Това отново е начин за Betano да може да хване определени злободневни практики, включително и свързани с подозрения за пране на пари. Без попълването на тази стъпка вие реално не можете да започнете да се възползвате от акаунта си, тъй като за това са нужни някакви инвестирани средства.

Стигаме и до най-важната стъпка - верифицирането на сметката ви. Щом сте стигнали дотук, значи вече можете да започнете да депозирате и разигравате пари, като единствено няма да можете да теглите. Това също ще е възможно, но първо трябва да входирате няколко документа, с които да покажете на компанията, че досието ви е чисто и няма изгледи да участвате в криминални дейности.

Betano изисква двустепенна верификация, както всички други лицензирани брандове на родния гемблинг пазар. Първата стъпка е добре позната и напълно лесно изпълнима. Трябва да снимате двустранно един измежду 3 възможни документа за самоличност - лична карта, паспорт и шофьорска книжка. Така ще удостоверите профила си и възрастта. Втората част е малко по-специфична, а хазартният оператор дава няколко опции. Може да изберете измежду платежно за комунални услуги, банково извлечение и др. изложени методи, за да потвърдите своето местоположение и изряден кредитен и данъчен профил. Въпреки че звучи сложно, на практика стъпките са доста лесни и бързи за изпълнение, като се изисква само да направите съответни снимки с телефона си, без да сканирате или копирате.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК