Бетано бонус залог на "Ливърпул" 2 – младите звезди на Клоп

14.02.2022 | 11:52 Автор: Теодора Патронова

Харви Елиът и Фабио Карвальо блеснаха в последните мачове от ФА Къп в края на изминалата седмица. И двамата са продукт на "Фулъм", но ще играят водеща роля в бъдещето на "Ливърпул". Ако залагате в Betano България, може да се възползвате от предложението на букмейкъра за допълнителни залози и да играете с бетано бонус кода за успех на мърсисайдци в 4-те оставащи им турнира – Шампионска лига, Премиер лийг, ФА Къп и Карабао Къп.

Харви бе привлечен преди няколко сезона, докато Карвальо не успя да стане играч на "Ливърпул" през зимата, заради документални забавяния в последния ден на трансферния пазар. Така или иначе, планът бе да бъде върнат под наем в отбора от "Чемпиъншип". Междудругото, "Фулъм" е топ фаворит на Бетано България за промоция още през този сезон, а Карвальо има основна заслуга за това постижение.

В петък Клоп призна, че "трябва да сме луди за да подновим интереса си към него". Така че, летен трансфер остава доста вероятна опция.

Португалецът незабавно ни показа защо немският специалист го желае толкова силно. Той изведе "Фулъм" напред в резултата срещу "Манчестър Сити".

Само ден по-късно Елиът се завърна на терените, след 21-седмицчно отсъствие заради тежка контузия в глезена, с брилянтен първи гол на "Анфийлд". Страхотното му първо докосване бе последвано от удар с воле, който попадна в мрежата на "Кардиф".

В два различни дни и два различни мача, ние видяхме бъдещата халфова линия на "Ливърпул". Въпреки, че контрактът на Клоп изтича през 2024-та, той винаги е ориентиран към бъдещето развитие – "Ние непрестанно се подготвяме за утрешния ден" – казва той.

Елиът остави добри впечатление още в първите си мачове, когато бе използван като крило. Последва една година под наем в "Блекбърн", където бе използван в малко по-различна роля. Сега, той изглежда готов да заеме позицията на дясно стоящ централен полузащитник, където ще си взаимодейства с Трент Александър-Арнолд и Мохамед Салах. Естествено, Харви може да се върне на позицията на Салах, ако египтянинът реши да се раздели с клуба през 2023-та. Преговорите за нов контракт са в застой, а привличането на Луис Диас показва, че клубът по-скоро не би удовлетворил високите му финансови претенции. И все пак, Betano bg залага, че бъдещето на Елиът е в средата на терена.

Карвальо пък се утвърди като класическа 10-ка във Фулъм. За негово съжаление, такава позиция не фигурира в игровата постройка на Юрген Клоп. И все пак, той спокойно може да заеме лявата или дясната позиция в триото от халфове. Централната част е запазена за играч с по-дефанзивни функции, от типа на Фабиньо, но външните хора са натоварени с доста по-офанзивни задачи.

За тази позиция се оглежда и Къртис Джоунс. Тези тримата ще се конкурират в следващата декада.

Клоп прекара по-голямата част от последния месец в отговори на въпроси за отсъствието на Салах и Мане. Алекс Окслейд-Чембърлейн успя да ги замести добре, включвайки се с два гола в два шампионатни мача за тима от месец януари. Неговият контракт обаче изтича през 2023-та. Английският национал още е в активна възраст, но Харви Елиът е 10 години по-малък. Окслейд - Чембърлейн изигра някой добри мачове за тима и бе най-опасният им полузащитник след раздялата с Коутиньо, но сериозни контузии го извадиха от състава през 2018-та и по всичко изглежда, че той ще напусне "Анфийлд" след изтичането на настоящия му договор.

Това е един от знаците, че Клоп се опитва да изгради млад втори отбор, дори и да не остане начело на клуба. Много от неговите основни играчи са родени в рамките на само 29 месеца- между юни 1990-та и октомври 1992-ра. В това число влизат Хендерсън, Алисон, Върджил ван Дайк, Жоел Матип, Роберто Фирмино, Мане Салах и Тиаго.

Мениджър, който не се интересува от бъдещето, би изразходвал всяка капка от потенциална на тези играчи, включително и малко по-младите Анди Робъртсън и Фабиньо, след което би напуснал. Клоп обаче е тук за да донесе постоянен успех за Ливърпул.

В лицето на Луис Диас и Диого Жота, Ливърпул разполага с атакуваща линия за доста години напред. Ибрахима Конате пък ще замести Жоел Матип в сърцето на отбраната. Следващата стъпка е привличането на Карвальо и налагането му в средата на терена в тандем с Елиът. Това е само началото на "Ливърпул" 2.0, но то изглежда наистина вълнуващо, независимо кой ще бъде мениджър на отбора. Вие може да следите последните Бетано бонус код оферти, където и първо ще се появи подобен пазар за залог. Едва ли ще е изненадващо, ако коефициентът на Стивън Джерард не надвиши 1.10.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Още от Спорт