Рангник: Роналдо трябва да вкарва повече

"Смятам, че имахме възможности за гол в последните няколко мача", каза мениджърът на "Манчестър Юнайтед"

11.02.2022 | 23:50 Редактор: Искра Ангелова
Рангник: Роналдо трябва да вкарва повече

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Ралф Рангник посочи голям проблем, свързан със звездата на отбора Кристиано Роналдо. Германският специалист бе категоричен, че португалецът трябва да бележи повече попадения, но останалите футболисти не допринасят достатъчно за това.

"Не е само Кристиано Роналдо. Той трябва да бележи повече, очевидно е, но смятам, че създадохме достатъчно положения и имахме възможности за гол в последните няколко мача, но просто не се възползвахме от тях. Това не е само проблем на Кристиано, а проблем и на всички играчи, особено офанзивните", заяви Рангник.

"Просто не бележим достатъчно. Това е нещо, което ще трябва да подобрим в следващите няколко седмици. Срещу "Бърнли" в 70 от 90 минути бяхме много, много близо до плана, който имахме за срещата и до това да вземем добър резултат", допълни той, цитиран от gol.bg.

"Саутхемптън" изнесе впечатляващ двубой през седмицата и победи "Тотнъм" като гост в Лондон, макар през миналата година да загуби с 0:9 на “Олд Трафорд”, след като остана с човек по-малко още в самото начало на двубоя“, завърши Рангник преди утрешното домакинство на "Юнайтед" срещу "светците".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК