Стойчо Младенов бесен след срамното 0:4, налага глоби в ЦСКА

"Все още нямаме два равностойни състава, това е очевидно", коментира старши треньорът

31.01.2022 | 20:11 Редактор: Здравко Черкезов
Стойчо Младенов бесен след срамното 0:4, налага глоби в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе бесен след разгромната загуба с 0:4 от "Академия Пандев" с 0:4 в контрола.

"Все още нямаме два равностойни състава, това е очевидно. Поведението и това, което имаме като изисквания за контрола на топката, организацията, агресията - липсваха всички тези неща. Темпото беше лежерно, което даде преимущество на противника. За това всички играчи, които играха в този мач, ще бъдат глобени. Аз до този момент не съм коментирал нито един резултат от приятелските срещи, говорим за поведението на играчите. Показаха повечето, че не могат да ме впечатлят", коментира треньорът на "армейците".

"Аз не мога и не искам да си вадя генерални и крайни изводи от тази контрола. В тренировките виждам всичко и няма как някой да ме подлъже в преценката ми. Резултатът е показателен за състоянието на тези футболисти. Да, приемам, че последен ден, изнервени от дългия лагер, но и първият състав от сутринта е изнервен", каза още той.

"Няма да се случи това със забраната за трансферите. Ръководството ще реагира своевременно. Вие говорите за трансфери на Чорбаджийски и Мазику, че то кой ще играе тогава. Ръководството знае моите желания и претенции", подчерта Младенов.

"Продължаваме да усъвършенстваме. Това, което показахме в първата, втората контрола и днес сутринта също. До този момент вървим положително и се развиваме. Готови сме в шампионата да покажем това лице, което показахме в много мачове през пролетта", заяви Стойчо Младенов, цитиран от gol.bg.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК