ЦСКА 1948 би украинци в Турция

Следващият съперник на тима е "Лапи" (Косово)

30.01.2022 | 18:18 Редактор: Здравко Черкезов
ЦСКА 1948 би украинци в Турция

Отборът на ЦСКА 1948 постигна победа с 2:1 на украинския "Ингулец" в контрола, която се игра в Турция. Новото попълнение Александър Колев и Георги Русев бяха точни за "червените". Следващият съперник на тима е "Лапи" (Косово), която контрола е насрочена за 2 февруари.

Столичани направиха много силно първо полувреме, а именно в него паднаха и трите гола в срещата. Алекс Колев отбеляза първия си гол още в 10-ата минута. Тогава Васил Шопов отне топката от защитник, напредна в наказателното поле и пусна топката към Колев, който не сбърка. В 30-ата минута "червените" направиха още една много добра атака. Галин Иванов, Алекс Колев и Лазар Марин взаимодействаха, Марин пусна добър пас в наказателното поле и Георги Русев от близка дистанция реализира за 2:0.

7 минути по-късно Галин Иванов стреля мощно от воле, но не успя да намери очертанията на вратата. Въпреки инициативата на "червените" украинците върнаха един гол. Едно центриране в наказателното поле хвана защитата неподготвена и Головкин порази Даниел Наумов. Играта на ЦСКА 1948 през втората част бе по-слаба и се изгуби остротата в атака. "Интгулец" влaдееше повече топката, но не успя да изравни, предаде gol.bg.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК