Радослав Цонев остава в "Левски", ЦСКА изгони сирийския национал

Илиян Стефанов и Абубакар Тунгара от "Берое" няма да заиграят на "Герена"

26.01.2022 | 12:34 Редактор: Искра Ангелова
Радослав Цонев остава в

Има големи шансове Радослав Цонев да намали заплатата си и така да приключи неговата част от сагата с "Левски", твърди "Тема Спорт". Брат му Борислав отказа да коригира месечното си възнаграждение, което бе и причината да скъса със "сините".

Ради обаче дава индикации, че е размислил, а треньорското ръководство от своя страна е замразило интереса към двамата играчи от "Берое".

Илиян Стефанов и Абубакар Тунгара бяха в обсега на "сините", но не успяха да си тръгнат от старозагорския тим като свободни агенти. Така Цонев може да си върне доверието на Станимир Стоилов и да стане основна фигура в обновения тим на "Левски" през пролетта.

Междувременно стана ясно, че националът на Сирия Мохамед Осман няма да остане в ЦСКА. Той дойде на проби при "червените" и игра малко повече едно полувреме в контролата срещу "Стал". Осман дори асистира за гола на "армейците. Треньорът Стойчо Младенов обаче изглежда не е бил впечатлен от изявите на футболиста.

Подобна съдба сполетя и  Алексис Коли, който също се пробва в ЦСКА, но и той не успя да убеди Младенов, че може да свърши работа на отбора.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК