fallback

ЦСКА продава Йомов до дни, Мазику напуска клуба през лятото

"Ризеспор" иска да привлече крилото на "армейците"

21.01.2022 | 10:28 Автор: Тодор Петров

Левият краен защитник на ЦСКА Брадли Мазику със сигурност ще си тръгне от Борисовата градина след края на шампионата. Причината е, че вече се е разбрал с клуб от елита на Франция, а според някои източници дори е подписал предварителен договор, пише "Тема Спорт".

Това е и поводът бранителят да откаже да удължи контракта си с "армейците", въпреки че в последните месеци получи няколко предложения от ръководните фактори в Борисовата градина. Всички те обаче бяха отклонени от бранителя. Причина за това не са били разминавания в исканите и предлаганите условия, а голямото желание на 25-годишния Мазику да се завърне във Франция и да се състезава в Лига 1.

Турски тим пък е отправил оферта за един от най-силните играчи на ЦСКА този сезон - Георги Йомов. Медиите в страната съобщиха, че "Ризеспор" иска да привлече футболист №3 на България още през зимата, пише "Мач Телеграф".

В момента тимът е точно под чертата на оцеляващите - 17-о място, и притежава втората най-слабо резултатна атака. Не е изключено "червените" да се разделят с футболиста до края на трансферния прозорец в Турция, който затваря на 8 февруари. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback