fallback

Фен нахлу на ринга на ММА мач между порно актьор и влогърка в Русия (ВИДЕО)

Моментът на вечерта се случи във втория рунд

15.01.2022 | 23:05 Автор: Здравко Черкезов

На същински хаос станаха свидетели феновете, които са имали "честта" и възможността да наблюдават последната галавечер на компанията "Epic Fighting Championship", пише boec.bg.

Руската верига, която е известна с това, че промотира и организира ММА битки между хора, които в реалност са далеч от бойните спортове, изправи един срещу друг жена и мъж в битка по правилата на смесените бойни изкуства.

Въпросният двубой бе откриващ за вечерта, като в единигя ъгъл бе 26-годишната блогърка Саша Мамаха и 50-годишният порно актьор Александър Пистолетов.

Пълен запис на върпосното събитие може да гледате в YouTube

И както повелява традицията в Русия, странното стана още по странно с течение на времето. Срещата бе с максимална продължителност от три рунда по две минути, а моментът на вечерта се случи във втората част.

Човек от щаба на Мамаха нахлу в клетката и атакува Пистолетов, събаряйки го на земята. Това обаче се прие като нещо нормално и след като въпросният щурмовак се завърна на мястото си, срещата продължи.

В третата част порно актьорът и блогърката бяха на земята, като Пистолетов успя да заключи лявата ръка на съперничката си, само за да бъде нападнат отново от същия човек.

dramatic ending to Alexander Pistoletov vs plus size blogger Sasha Mamaha fight! Alexander in dominant position but interrupted by a friend of Mamaha storming the cage, referee resets the fight and Pistoletov gets the finish! #EpicFightingChampionship #popMMA pic.twitter.com/ee497yqqco

— Matysek (@Matysek88) January 14, 2022

След намесата на охраната и озаптяването на редовно нахлуващия индивид, срещата отново продължи от същата позиция и след броени секунди блогърката се предаде. Но и това не бе края на меко казано странното шоу.

Щабът на Мамаха подаде контестация и бе проведен четвърти допълнителен рунд, а след изтичането му съдийте присъдиха победата на Мамаха.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback