Меси: Възстановяването от Ковид-19 ми отне по-дълго време от очакваното

Очаквам с нетърпение да се завърна на терена, сподели аржентинецът

14.01.2022 | 11:08 Редактор: Тодор Петров
Меси: Възстановяването от Ковид-19 ми отне по-дълго време от очакваното

Лионел Меси призна, че му е отнело по-дълго време от очакваното да се възстанови от коронавирус, след като тестът му излезе положителен по време на зимната пауза във френската Лига 1.

Меси се завърна в Аржентина след равенството 1:1 на ПСЖ с "Лориен" на 22 декември, за да прекара празниците със семейството си. Той върна положителен тест преди да лети обратно за Париж при съотборниците си, което доведе и до период на карантина. 

Докато Меси успя да се завърне във Франция, ПСЖ обяви миналия уикенд, че той ще проведе индивидуална възстановителна програма след Ковид, преди да бъде върнат обратно в стартовия състав. Аржентинецът потвърди, че е подновил тренировки, но все още изпитва ефектите от вируса. 

"Както знаете, имах Ковид и исках да Ви благодаря за съобщенията, които получих и да ви кажа, че ми отне по-дълго време от това, което си мислех, за да бъда добре, но съм почти възстановен и наистина очаквам с нетърпение да се завърна на терена. Тренирам тези дни, за да съм 100%", написа той в социалните мрежи.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК