Финансова криза: Предстоят 3-4 трудни месеца за "Левски"

Към момента тимът има три нови попълнения 

03.01.2022 | 16:56 Редактор: Ваня Кузманова
Финансова криза: Предстоят 3-4 трудни месеца за

"Критични три-четири месеца за "Левски" и всички нас, затова не можем да продължим да се разпростираме в селекция. На този етап това се нещата, които можем да си позволим, ще видим ако излезе нещо в движение, но в момента по-важно е да излезем от критичната ситуация, в която се намираме като клуб, най-вече финансова", обяви наставникът на "Левски" Станимир Стоилов на старта на зимната подготовка на "сините".

Днес играчите на тима се събраха за първа тренировка на "Герена", а Стоилов разкри, че към момента в "Левски" има три нови попълнения, пише gol.bg.

"Радостно е, че толкова хора отново дойдоха, за да посрещнат отбора на първа тренировка. Аз винаги съм бил умерен оптимист или по-точно реалист. Надеждата е да се подобрявам с всеки изминат ден. Дотук имаме две сигурни нови попълнения - Сонко, който е в Купата на Африка, и Цунами, който снощи заболя след пътуването и в момента си е в хотела, ще видим каква точно е причината, иначе е ваксиниран и има PCR тест преди излитането", каза наставникът на "Левски".

"Надявам се утре да представим третото ново попълнение - Уелинтон, който вече е тук и ще подпише договор", сподели той пред медиите след първата тренировка за годината.

Стоилов коментира и ситуацията с братя Цоневи: "От спортно-техническа гледна точка те тренират и играят. Имаха нужното желание и затова играят във всеки мач. От там-нататък знаете, че имаме финансови неща за решаване, така че нормално да търсим решаване на тези проблеми. Сираков може да спре когото си иска, защото е собственик на клуба".

Треньорът на "Левски" разкри, че възстановяването на Георги Миланов продължава и надеждите са той да се включи в подготовката на тима пълноценно към 20 януари.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК