Награди, емоции и символика - какво да очакваме от четвъртото издание на "Златния пояс"

Четири от най-големите имена в родния спорт ще връчат отличията

19.12.2021 | 19:13 Редактор: Жаклина Иванова

Започва четвъртото издание на "Златния пояс". Със сигурност символиката на организаторите и търсеният ефект са налице.

Четири от най-големите имена в родния спорт ще връчат наградите по случай четвъртото издание на "Златния пояс". Това са професионалните боксьори – братята Кубрат и Тервел Пулеви, двукратният олимпийски и трикратен световен шампион в борбата – Армен Назарян и многократният шампион по борба, самбо, джудо и карате и откривател като треньор на шампионите Благой Иванов-Багата, Росен и Румен Димитрови, Марко Косев и много други - Стоян Саладинов.

Ще станат ясни носителите на петте големи награди в категориите: "Най-добър спортист" - мъже и жени, "Най-добър треньор“, "Ярка победа" и "Вярност на традициите".

Всяка една от 12-те федерации членки на Националната асоциация на бойните спортове ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци и треньори за постиженията им през 2021 година.

Boec.BG ще награди двама спортисти с най-забележителни постижения през годината. Бляскавата церемония "Златен пояс" започва от 19:30 часа и ще бъде излъчвана пряко по Bulgaria ON AIR, както и и във Facebook страницата на Националната асоциация на бойните спортове.

Снимка: Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК