Раева: Предстои грандиозен бенефис, момичетата заслужават пълни трибуни

Спектакълът ще се състои на 16 декември в "Арена Армеец"

13.12.2021 | 20:14 Редактор: Елеонора Танева

С грандиозно шоу ще бъдат изпратени златните момичета на България по художествена гимнастика. Спектакълът ще се състои на 16 декември в "Арена Армеец".

"Предстои ни наистина едно грандиозно събитие. Това, което правим, ще остави един невероятен спомен във всички наши любители, които ще успеят да си купят билети за спектакъла. Тези момичета заслужават да излязат през парадната врата на художествената гимнастика", заяви председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Тя уточни, че всеки ден има репетиции до късно през нощта

"Вярвам, че трибуните ще бъдат препълнени. Тази година беше най-специалната, успешна година в историята на българската художествена гимнастика", обобщи Раева.

От думите ѝ стана ясно, че олимпийската шампионка от ансамбъла Лаура Траатс се възстановява изключително бързо. На 2 декември претърпя операция на врата в швейцарска клиника.

"Нашият отбор има една последна мечта - да се напълни зала "Арена Армеец" и да приключим спортната си кариера пред пълна зала", сподели Ерика Зафирова, част от златния ни тим.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК