Моуриньо хвали Младенов и ЦСКА: Страхотен треньор, знае какво иска от отбора

"ЦСКА е много по-добър отбор от точките, които завоюва", смята португалецът

10.12.2021 | 08:58 Редактор: Здравко Черкезов

Треньорът на "Рома" Жозе Моуриньо похвали играта на ЦСКА след победата на тима си с 3:2 в мач от Лига на конференциите. "Рома" се класира на 1/8-финалите на турнира.

"Беше трудно. До последната секунда играха с достойнство и чест, макар че губеха с 0:3. Не се отказаха. И смените на Стойчо с опит да промени играта доказаха, че беше труден мач. Казах преди време, че при 5:1 в Рим не беше реален резултатът. Да, заслужавахме да бием", заяви Моуриньо.

"Мисля, че ЦСКА завършиха двубоя добре. Завършиха със сила, не се отказаха и продължават в българското първенство. Не играхме добре второто полувреме, започнахме да губим много топки, те започнаха да рискуват повече с бековете и да създават положения".

"Не създадохме много шансове, нашият отбор не игра добре в този период. Малко сме късметлии, защото трябваше "Бодьо" да не спечели двубоя си. Ако трябва да съм честен, ЦСКА е много по-добър отбор от точките, които завоюва. Можеше да постигне по-добри резултати".

"Знам, че това за тях е началото на един дълъг процес със страхотен треньор с много опит, който знае какво иска от отбора си и знае, че може да са много по-добре нещата и да се бори с "Лудогорец" за титлата в България", завърши Жозе Моуриньо.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
ЩОМ МО ГО КАЗВА ЗНАЧИ Е ВЯРНО,СТРАХОТЕН МАНИПУЛАТОР,НО КЪДЕ СЕ ДЯНА Сигнализирай за неуместен коментар