Къде може да гледате бойното шоу SENSHI днес от 19:00 часа?

Събитието ще се проведе пред публика в Двореца на културата и спорта във Варна

04.12.2021 | 13:00 Редактор: Искра Ангелова

Международното бойно шоу SENSHI, което ще изправи едни срещу други шампиони по бойни спортове от 14 държави, започва днес от 19:00 часа. За радост на феновете, то ще се проведе пред публика – в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна. Билетите продължават да са в продажба и днес в мрежата на Eventim.bg.

За тези, които не могат да гледат сблъсъка на титаните от първи ред, SENSHI ще се излъчва на живо по една от големите национални телевизии Bulgaria ON AIR и по спортния канал Max Sport 1, както и онлайн за България по Boec.bg.

Голямото спортно шоу, за което в България пристигнаха легендарните К1 бойци Петер Артс, Семи Шилт, Ернесто Хуст и Алберт Краус, ще се излъчва на живо и за цял свят – по американската онлайн телевизия FITE, както и онлайн по Boec.com, Kwunion.com, Kyokushinkarate.news

Вижте и какви сблъсъци ви очакват на бойната галавечер:

Двубой #1 

Кат. 70 кг, правилник: KWU SENSHI

Жоао “Калашников” Силва, Португалия, vs. Петър Стойков, България

На 4 декември дебютa си на SENSHI ще направи Жоао Педро Силва, известен като Калашников. Ибериецът ще представлява "KO Team". Той е специалист по муай тай и К-1, като тренира от 2014 година.

Петър Стойков e носител на европейска титла при професионалистите, има и световна и европейска титла по муай тай, както и сребърен медал по киокушин от Световното първенство на Световния киокушин съюз (KWU) за юноши (2013 година). Той е рекордьор по участия на ринга на SENSHI, от които регистрира само една загуба. През 2019 година спечели супертурнира SENSHI Cup в Камчия, постигайки три категорични победи в рамките на два дни и заслужи приза "Нокаут на вечерта".

Двубой #2

Кат. 70 кг, правилник: KWU Full Contact

Тудор Потороака, Румъния, vs. Драгомир Петров, България

Тудор Потороака от Румъния има опит на професионалния ринг от 2018-та година. За този период обаче е регистрирал 10 победи, от които 5 с нокаут, и има едва четири загуби на ринга. Потороака е роден в молдовския град Теленещи. Той е национален шампион на две държави – Румъния и Република Молдова. През 2021 година става победител в Dynamite Fighting Show.

Четирикратният ни национален шампион по кикбокс Драгомир Петров има 3 участия във веригата, като и от трите си тръгва с шампионския пояс. На шестото издание на SENSHI той нокаутира Омар Магомедов, две издания по-късно записа брутален нокаут срещу испанеца Педро Граньо, а на последното SENSHI Драгомир победи Карлос Гарсия от Испания. Драгомир Петров има още Европейска титла по муай тай от EMC за 2019 г., а през същата година става и победител във веригата „Wizard“ и "Max Fight Pro".

Двубой #3

Кат. 75 кг, правилник: KWU Full Contact

Филип “Снайперът” Хафели vs. Атанас Божилов, България

Филип Хафели, известен още като "Снайперът", е на 27 години. Той е настоящ шампион в стил К-1 на веригата "Vendetta", шампион от елитните международни турнири на IKC и AFSO от 2016-а година. През същата година се среща на ринга с друга звезда на SENSHI – Сегей Браун, на събитието "Mix Fight" 20. Битката между двамата вдига публиката във Франкфурт на крака.

Атанас Божилов е един от най-изявените и известни български кикбоксьори. Световният ни шампион на KGP и WAKO PRO е състезател на бургаския тим "Fight Factory" и има седем поредни победи от ринга на SENSHI. Едва на последното издание на галата допусна поражение в двубой срещу хърватина Андрей Кевеш, но сега е мотивиран да се завърне за нова победа на 4 декември. 

Двубой #4

Кат. 70 кг, правилник: KWU SENSHI

Алексис Лaжуа, Франция vs. Артьом Пашпорин, Русия    

Алексис Лажуа е на 23 години от Франция. Познат е още като "Пим пим" и е шампион от турнира Tiger fight K1, сребърен медалист от Световното първенство по муай тай IFMA в Швеция и е трикратен шампион по муай тай на Франция.

Артьом Пашпорин е на 28 години от Русия и е добре познат на феновете на SENSHI с атрактивната си визия и изненадващите мачове, които прави. Той е многократен световен шампион по муай тай. Става номер 1 в света от шампионатите W5, GPRO, S1. Бил е и интерконтинентален шампион от WKU, както и Европейски шампион от WMC. Победител е от престижния руски турнир “Битка на шампионите” 10.

Двубой #5

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Павел Турук, Беларус vs. Едуард Алексанян, България

35-годишният Павел Турук от Беларус е световен шампион по кикбокс за аматьори (WAKO) за 2009 г. и бронзов медалист от Европейско първенство в Русия през 2008 г., има национални титли по кикбокс (стил К1) и муай тай на Беларус и е Интерконтинентален шампион (IKA) за 2014 г. Турук има сериозен опит на професионалния ринг – има общо 80 изяви. От тях 63 са победи, а 24 от тях са с нокаут.

Едуард Алексанян, познат още като “Мистър Шоу” е на 25 години от България и има вече няколко изяви на SENSHI, като именно на ринга на галата той спечели и едно от най-големите си постижения – стана  Европейски шампион на WAKO PRO К1 в кат. до 81.4 кг. Той е двукратен национален кикбокс шампион и шампион по кикбокс от турнира Savages. 

Двубой #6

Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact

Филип Секулович, Черна гора vs. Александър Петров, България

Черногорец Филип Секулович е на 21 години, но вече е балкански шампион по кикбокс за тази година. Той е и трикратен национален шампион (2017, 2018 и 2020 г.). За него това ще бъде втора среща на професионалния ринг.

Дебютът си на SENSHI на 4 декември ще направи и един от любимите на феновете родни кикбоксьори - двукратният световен шампопн при аматьорите и европейски К1 шампион при професионалистите Александър Петров. Статистиката на 30-годишния боец е 27 победи и 4 загуби на профи ринга.

Двубой #7

Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact

Рубен Гарсия, Испания vs. Андрей Чехонин, Русия

Рубен Гарсия, още познат като Рубен Лий, е на 28 години от Испания. Той е национален шампион от Sanda и национален К1 и муай тай шампион на Испания.
Андрей Чехонин е добре познат за всички почитатели на SENSHI. Той е на 31 години и е двукратен Световен лоу кик WAKO PRO К1 и кикбокс шампион. Два пъти печели големия турнир “Битка на шампионите”, бронзов медалист е от Tatneft cup и е CIS kickboxing шампион. Чехонин има 4 победи на SENSHI и е 4-кратен кикбокс шампион на Русия.

Двубой #8

Кат. +95 kg, правилник: KWU Full Contact

Никола Филипович, Сърбия vs. Данило Воеводкин, Украйна

26-годишният сърбин Никола Филипович е европейски и двукратен световен шампион на престижната организация WAKO. Той е състезател на "Топич Тийм" и е впечатляващите 192 см. висок.

Опонентът му Данило Воеводкин, обаче, не му отстъпва по нищо. Той е 198 см висок и е световен шампион по киокушин от 2017-а, а две години по-късно става и европейски киокушин шампион. Тази година той достигна до финала на първото по рода си Европейско отворено първенство на SENSHI и записа две победи с технически нокаут по пътя към финала на Европейското отворено първенство на SENSHI, но в последния сблъсък на тежката категория на турнира отстъпи пред Давид Атсман със съдийско решение. Воеводкин е национален К1 шампион и осемкратен киокушин шампион на Украйна.

Двубой #9

Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact

Радован Куля, Словакия vs. Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина

Радован Куля е шампион на Словакия в К-1. Професионалната му статистика е 24-7 (8 нокаута). Представител е на „Wolf pride gym“ в град Жилина. Тренира от 2011 година и има финали в „Simply the best“ и Европейската лига на W5. Ще влезе в битката с тегло 105 килограма.

Ахмед Крънич е познато име за феновете на SENSHI – това ще му бъде трето участие за годината във веригата. Именно на ринга на SENSHI босненецът спечели Европейския пояс на WAKO PRO през 2019 година в София, след като надделя над Деян Топалски в 5-рундова битка. Има и сребърни медали от Европейското и Световно първенство на WAKO PRO K-1. Крънич ще влезе в битката на 4 декември с тегло 110 кг.

Двубой #10

Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Асан Бафета, Франция vs. Сергей Браун, Германия

Десетият финален двубой на SENSH ще бъде и голямата кулминация на вечерта. В него ще видим трикратния K1 full contact шампион на Франция Асан Бафета, който ще направи дебюта си на галата. Той е и Европейски ISKA K1 шампион и има 41 професионални двубоя в статистиката си, 36 от които завършват с победи, а 18 са победите му с нокаут.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК