Всички бойни звезди преминаха официалния кантар на SENSHI успешно

Големите шампиони по бойни спортове продължават към арената на SENSHI на 4 декември

03.12.2021 | 14:11 Редактор: Жаклина Иванова

С успех и триумф за всички 20 големи шампиони по бойни спортове премина официалният кантар на  десетото издание на SENSHI. Всички бойни звезди влязоха в категориите си, като единствено близо до ръба беше родният двукратният световен шампион при аматьорите и европейски К1 шампион при професионалистите Александър Петров, който отговори с прецизност до последния грам на категорията си. Сега за титаните предстои и голямото предизвикателство – арената на бойната галавечер SENSHI на 4 декември, от 19:00 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна.

Официалното измерване беше водено от известния актьор и режисьор Ники Илиев. Той ще води и галавечерта на 4 декември в Двореца на културата и спорта във Варна.

Целият официален кантар на SENSHI загатна само за малко от всичко, което очаква публиката и зрителите на международната гала утре – зрелище, класа и атрактивно шоу, силни състезатели и наелектризиращи двубои.

Вижте и резултатите от претеглянето на всички участници в международната галавечер:

*Двубой #1 Кат. 70 кг, правилник: KWU SENSHI

Жоао “Калашников” Силва, Португалия (69.9 кг) vs. Петър Стойков, България (69.9 кг)

*Двубой #2: Кат. 70 кг, правилник: KWU Full Contact

Тудор Потороака, Румъния, (69.0 кг) vs. Драгомир Петров, България (69.0 кг)

*Двубой #3: Кат. 75 кг, правилник: KWU Full Contact

Филип “Снайперът” Хафели (71.9 кг) vs. Атанас Божилов, България (72.7 кг)

*Двубой #4: Кат. 70 кг, правилник: KWU SENSHI

Алексис Лaжуа, Франция (69.8 кг) vs. Артьом Пашпорин, Русия (69.8 кг)

*Двубой #5: Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Павел Турук, Беларус (79.5 кг) vs. Едуард Алексанян, България (79.8 кг)

*Двубой #6: Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact

Филип Секулович, Черна гора (84.9 кг) vs. Александър Петров, България (85.0 кг)

*Двубой #7Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact

Рубен Гарсия, Испания (84.9 кг) vs. Андрей Чехонин, Русия (84.3 кг)

*Двубой #8: Кат. +95 kg, правилник: KWU Full Contact

Никола Филипович, Сърбия (107 кг) vs. Данило Воеводкин, Украйна (116 кг)

*Двубой #9: Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact

Радован Куля, Словакия (103 кг) vs. Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина (112 кг)

*Двубой #10: Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact

Асан Бафета, Франция (79.0 кг) vs. Сергей Браун, Германия (79.8 кг)

По време на официалния кантар на SENSHI приветствия към всички отправиха генералния секретар на Световния киокушин съюз Александър Пичкунов, както и специалните гости, рефери и големи приятели на SENSHI – величията от сериите К1 Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. От сцената те заявиха, че се радват да бъдат част от голямото събитие отново и пожелаха успех на всички състезатели.

За пръв път специално за SENSHI  и за тренировъчния семинар на Професионалната лига на Световния киокушин съюз у нас е и грандиозният ветеран от веригата "K-1 Max" Алберт Краус. Той също отправи приветствие на кантара към участниците и треньорите, както и към всички гости.

"Много се радвам да съм тук, трябва да съм призная, че съм впечатлен от всичко. Бил съм галавечери в цял свят, но организацията тук е на изключително високо. Очаквам с търпение да видя какво ще покажат всички бойци утре вечер и пожелавам успех", каза той.

Билети за голямата бойна галавечер може да закупите от мрежата на Eventim.bg.

SENSHI ще се проведе тази събота, от 19:00 часа, в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Бойното шоу ще се проведе пред публика, а достъпът до него ще се осъществява съобразно регулациите на здравните власти и след показване на зелен сертификат или отрицателен антигенен или PCR тест. SENSHI ще се излъчва и на живо за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport 1, oнлайн на Boec.BG, както и в цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.COM, Kwunion.com и Kyokushinkarate.news.

Не пропускайте да станете част от титаничните сблъсъци - гледайте SENSHI 10 на 4 декември от 19:00 часа.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър" и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Гледайте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК