Генчев недоволен от представянето на "Лудогорец" в Европа: Очакванията ни бяха други

"Всеки един мач е предизвикателство да се доказваме", заяви той

26.11.2021 | 09:52 Редактор: Искра Ангелова
Генчев недоволен от представянето на

Треньорът на "Лудогорец" Станислав Генчев призна, че в клуба са изключително недоволни от представянето на отбора през последните две години в Лига Европа. "Орлите" загубиха с 0:1 от "Цървена звезда" при визитата си в Белград. Поражението означава, че разградчани ще приключат участието си в евротурнирите след две седмици, когато ще приемат "Мидтиланд".

"Получи се равностоен мач, без много голови положения пред двете врати. Първото полувреме и двата отбора имаха по едно голово положение. През второто полувреме едно прекрасно отиграване доведе до гол в нашата врата. Това не беше мач, който заслужавахме да загубим", заяви след мача Генчев.

"Това се случва, да има грешка в центъра на терена. Разстоянието беше голямо, за да реагира нашият вратар. Голът беше от висока класа", подчерта той, цитиран от gol.bg.

"И миналата година бяхме изключително недоволни от слабото си представяне, и тази година също. Очакванията ни бяха съвсем други. Всеки един мач е предизвикателство да се доказваме и да събираме точки. Важно е за нас и за клуба, няма значение, че не се класирахме", каза още  Генчев.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК