"Бодьо/Глимт" отново спъна "Рома", Специалния се оправда със съдиите

Моуриньо отказа да признае резултата за справедлив

05.11.2021 | 08:08 Редактор: Здравко Черкезов

"Рома" успя да се добере до равенството 2:2 с норвежкия "Бодьо/Глимт" у дома две седмици след най-тежката загуба за Жозе Моуриньо с 1:6 като гост в двубой от Лигата на конференциите.

Норвежците поведоха с 1:0 с гол на Солбакен в 45-ата минута, а "Рома" изравни с попадение на Стефан Ел Шаарауи в 54-тата. Ботхайм изведе "Бодьо/Глимт" напред в 65-ата минута, но Ибанес спаси "Рома", изравнявайки в 84-тата минута.

Моуриньо отказа да признае резултата за справедлив, като отново се оправда със съдиите.

"В крайна сметка резултатът е 2:2, но имаше две чисти дузпи в наша полза. Чисти като сълзи. Може да говорите каквото си поискате, но в крайна сметка резултатът е такъв. Те имаха два удара и два гола, докато ние вкарахме два гола и не получихме две чисти дузпи. Не знам дали причината е, че тук залагат на млади и неопитни съдии, които още не са толкова добри в работата си. В Норвегия не казах нищо за арбитрите, защото загубихме с 1:6, но днес двете дузпи бяха абсолютно чисти", убеден бе Специалния.

"Бодьо/Глимт" е лидер в класирането на група "С" в Лигата на конференциите, в която е и ЦСКА. Норвежците са с 8 точки, "Рома" е на втора позиция със 7, "Зоря" (Луганск) е с 6, а българският тим има само 1 точка, информира gol.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК