Кайседо разкри какви са целите на ЦСКА и каква е неговата мечта

"Стойчо Младенов е много добър човек и прекрасен треньор", каза голмайсторът на "червените"

29.10.2021 | 16:21 Редактор: Искра Ангелова
Кайседо разкри какви са целите на ЦСКА и каква е неговата мечта

"Мечтая Еквадор да се класира на Мондиал и да представлявам моята страна. Това би било най-високото постижение. Играл съм на Световно до 20 години и беше прекрасно. Надявам се и с първия отбор да го направя", каза еквадорският ас на ЦСКА Жорди Кайседо, който бе награден в Пресклуб България за футболист №1 на 11-ия кръг в родното футболно първенство.

"Мога да кажа, че докато съм в ЦСКА ще се раздавам максимално за тази фланелка, за да защитавам клуба. ЦСКА е най-големият отбор в България и за мен ще е чест да стана шампион с този тим, това е нашата отборна цел", добави Кайседо, цитиран от gol.bg.

"В много добри отношения съм с всички футболисти в отбора. Щастлив съм тук. Играл съм с Бисмарк заедно на терена, чувствам се удобно. За мен не е проблем да играем заедно напред или с някой друг. Само да имам пасове да отбелязвам голове. Стойчо Младенов е много добър човек и прекрасен треньор. С доверието, което ми дава, се надявам да завършим този сезон на най-високото място в класирането. Той има шампионски манталитет и това се усеща“, завърши голаджията.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК