fallback

Мъри с индивидуални програми за всеки от футболистите на "Левски"

Треньорът на "сините" реши да пусне тима в почивка

06.10.2021 | 23:24 Автор: Искра Ангелова

Футболистите на "Левски" в момента се намират в кратка ваканция след последния им двубой от Първа лига. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов реши да пусне тима в почивка и в петък отборът ще поднови тренировките.

Опитният специалист и щабът му все пак са изготвили индивидуални програми на всеки един играч и са им съобщили, че трябва да ги следват, за да не губят физическата си форма, информира "Тема спорт". Стоилов на няколко пъти заяви, че отборът не се намира в добро кондиционно състояние и той и екипът му ще се опитат да го подобрят в течение на времето.

На сините им предстои да изиграят контрола по време на паузата за националните отбори. Столичани ще премерят сили на 12 октомври с втородивизионния Струмска слава. Двубоят ще се изиграе на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" от 16:30 часа и ще бъде предаван по клубната телевизия.

В този период Станимир Стоилов няма да може да разчита на четирима футболисти, които бяха повикани в различните национални гарнитури. Борислав Цонев в мъжкия тим на България, докато Мартин Петков бе повикан за младежите. Гьоко Зайков получи повиквателна от Северна Македония, а Христос Шелис ще играе за селекцията на Кипър до 21 години.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback