Бербатов: Боби Михайлов лъже за изпълнението на програмата на БФС

"Хвалбите му са чиста проба предизборен популизъм", смята популярният нападател

05.10.2021 | 20:13 Редактор: Георги Донков

Кандидатът за шеф на БФС Димитър Бербатов нападна остро настоящото ръководство на съюза. Поредният повод за атака на екипа на Митко е програмата на БФС за отминалите 4 години, която според кандидата за следващ президент на организацията, е пълен провал. Ето и основните поводи за недоволството му:

"Хубаво е да се знае от делегатите на предстоящия конгрес, че гръмко обявеното преизпълнение на програмата на БФС за периода 2018 - 2022 г., е меко казано силно преувеличено. Основната цел - класиране на Националния отбор на Европейско първенство, директно минава в графата "неизпълнени".

По-нататък четем "основната краткосрочна задача като домакин и пробив в гостуванията. Ето какво се разбира под стабилно представяне - за това време първият ни отбор е изиграл 33 мача, в които е постигнал 6 победи, завършил е 9 пъти наравно и  загубил 18 пъти, от които 10 на собствен терен. много забележки можем да имаме и към други, уж изпълнени, цели. Футбола в училищата и минифутбола.

В крайна сметка фактите не могат да бъдат изопачени. Много от задачите от плана стоят неосъществени и хвалбата на президента на футболния съюз звучи просто като предизборен популизъм, за да не го наречем с истинското му име - лъжа", завършва декларацията на екипа на Димитър Бербатов

Вижте още във видеото.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК