"Марек" залага на чуждите си попълнения за мача с "Левски"

Алхосейн Кейта даде положителна проба за Ковид-19 и изтърпя карантината извън Дупница

21.09.2021 | 10:37 Редактор: Юлия Христова

"Марек" най-после ще може да използва чуждите си попълнения, пише "Мач Телеграф". Яя Соу и Алхосейн Кейта излязоха от нелегалност и цъфнаха в Дупница преди мача с "Левски". До този момент Юри Васев не можа да ги използва в двубоите от първенството, пише „Мач Телеграф“.

Яя Соу се лекуваше в "Пирогов“, след като получи травма по време на подготовката. Както е известно, той е брат на Муса Соу, който е част от един от най-популярните отбори в Турция – "Фенербахче".

Алхосейн Кейта пък даде положителна проба за Ковид-19 и изтърпя карантината извън Дупница. На този етап обаче не е ясно дали Васев ще ги използва срещу „сините“. Причината за това е, че не са достатъчно сработени с останалите.

Както е известно, "Марек" не плаща и стотинка за тях като заплата. И двамата чужденците са на „Бончук“ с единствената причина да имат отбор и да си осигурят трансфер в някой от тимовете ни от efbet Лига. В "Марек" дори ги бяха отписали, след като дълго време ги нямаше, но чужденците все пак решиха да изпълнят думата, която са дали на собственика Цветан Видински.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК