Какво е общото между бойните спортове и юридическото образование от престижни университети - в „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR

Първото издание за есента на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас ще се излъчи на 5-ти септември

03.09.2021 | 14:31
Какво е общото между бойните спортове и юридическото образование от престижни университети - в „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR

Много емоционални срещи със звезди от света на спорта, ексклузивни включвания от най-престижните лагери, първенства и шампионати на бойните изкуства, истории от първо лице за силата на духа и осеяния с предизвикателства път към успеха е подготвил екипът на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас "BOEC.BG" по Bulgaria ON AIR.

Още тази седмица, по време на първото за новия тв сезон издание на предаването - на 5-ти септември, от 19:00 часа, в студиото ще влезе основателят и ръководител на елитната полска бойна верига Норберт Савински. В едно откровено интервю пред очарователната водеща на предаването Десислава Джерманска, той ще сподели защо решава да се занимава с бойни спортове, когато зад гърба си има юридическо и икономическо образование от престижни университети като Оксфорд, Бон, Виена и Варшава.

Как премина третият пореден международен ММА лагер, в който водещи френски ММА бойци от „Brave“ и CAGE проведоха подготовката си за предстоящите си мачове в България? Екипът на BOEC.BG проследи тренировките на бойците, а тази неделя ще покаже на зрителите в ефира на Bulgaria ON AIR и някои от най-любопитните моменти от мястото на събитията.

За финал, първото издание на предаването за есента ще разкрие как бе отбелязан юбилеят на българската винг чун организация. А за да бъде насладата на почитателите на бойните спортове и изкуства пълна, водещата на предаването Десислава Джерманска е подготвила и ексклузивно интервю с гранд майстор девета степен Оливър Кьониг.

Не пропускайте първото издание на „BOEC.BG“ за есента - на 5-ти септември, от 19:00 часа, по Bulgaria ON AIR.